Тази вечер (10 април) зрителите на bTV ще станат свидетели

...
Тази вечер (10 април) зрителите на bTV ще станат свидетели
Коментари Харесай

Невиждан до момента скандал между Теа и Виктория в Ергенът

Тази вечер (10 април) феновете на bTV ще станат очевидци на самостоятелната среща на Алек с Магдалена, към която той насочи повече от изненадваща покана за сантиментално усамотение по време на последната " Церемония на Розата “. 

Най-желаният ерген ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат опция да останат уединено на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години. Там двамата ще се впуснат в търсене на прикрито богатство, до което ще би трябвало да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят сантиментални моменти на самотния остров, девойките в имението ще бъдат изправени пред следващото занимателно групово предизвикателство. Те ще имат разполагаем платове, ножици и игли, с цел да ушият съвършения костюм за " ергена “ – панталон, сако, риза и подобаваща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разграничени в два тима – " Храбри шивачки “ и " Кроящи хубавици “, а Алек ще би трябвало да избере чия " тегел и кройка “ е по-добра.

По време на вечерния коктейл феновете на bTV ще станат очевидци на величествен скандал, който ще опълчи две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невъобразим досега междуличностен конфликт. Кулминацията на вечерта ще бъде следващата инфарктна " Церемония на Розата “, след която още една от участничките ще би трябвало да се сбогува с предприемача и да напусне имението вечно.

В четвъртък (11 април) е време за следващата групова среща на девойките в компанията на Алек. Дамите ще бъдат разграничени в два тима – " Сини лъвици “ и " Розови пантери “, с цел да премерят сили в яростен шампионат по хокей на трева. Съдия на мача ще бъде не какъв да е, а самият Алек, който ще се усамоти с победителките на грандиозно празненство. По време на вечерния коктейл една от участничките ще се усъмни, че Младенов има интерес към нея и непосредствено ще го попита дали в нейно лице вижда евентуална половинка. 

А признанието на друга, че е безумно влюбена в него, ще разгорещи пристрастеностите в имението до краен лимит... В края на вечерта Алек ще би трябвало да вземе едно от най-трудните си решения до този миг в следващата наелектризираща " Церемония на Розата “.

Не пропускайте " Ергенът “ – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР