Тази сутрин в 6 часа Мегз за пръв път качи

...
Тази сутрин в 6 часа Мегз за пръв път качи
Коментари Харесай

Мегз проговори след операцията

Тази заран в 6 часа Мегз за пръв път качи клипче в инстаграм историята си след интервенцията, на която се подложи с цялостна анестезия.

Каканашева е още в болничното заведение, само че наподобява здрава и е повече от щастлива, че след 6 дневен престой най-сетне ще бъде изписана. Красавицата сподели цялостни с кръв дренажи на почитателите си. Гледката с кръвта бе много шокираща, само че амбициозното миньонче призна, че и най-тежката работа на света не може да се съпостави с това да стоиш затворен и да нямаш сили да станеш самичък от леглото. Мегз още благодари на почитателите си за поддръжката по време на интервенцията и описа, че в никакъв случай не би разрешила да я видят слаба или подвластна и по тази причина не е качила нищо последната седмица.

Въпреки плъзналите клюки, че Мегз се е сдобила с 1 кг силикон на видеото не се виждат огромни гърди . Каканашева е облечена със състезателен потник и гърдите и наподобяват както нормално - по-скоро дребни. Запознати разясняват, че след слагане на импланти през първия месец гърдите са доста подути и наподобяват доста огромни и че Каканашева би трябвало да има най-малко някакви отоци, бинтове или превръзка в региона на бюста.

Това значи, че или Мегз фактически не си е поставила силикон или е поставила доста малко и естетически издържано количество и се е възстановила стремително бързо. Но за какво да спри 6 дни в болница тогава? 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР