Тази сутрин слънцето се показа на много места още в

...
Тази сутрин слънцето се показа на много места още в
Коментари Харесай

Никол Станкулова: Платете си сметките навреме, за да се приберете у дома по светло

Тази заран слънцето се появи на доста места още в към 7 часа. Залезите обаче към този момент настъпват малко след 17 часа, тъй че платете сметките си в точния момент, с цел да съумеете въпреки всичко да се приберете по ярко.

Това посъветва синоптичката на Нова тв Никол Станкулова. 

Добрите вести са, че до края на деня превалявания не се чакат и следобеда ще е безоблачен. Максималните температури ще доближават сред 17 и 22 градуса. В планините ще има много слънчеви часове. Едва следобяд се чакат заоблачавания. В планините над 2000 метра се чака мощен вятър със скорост, достигаща 60-70 км/ч. 

Утре утрото у нас започнва още веднъж с мъгли, а следобяд в западните и северните региони ще стартират и превалявания от дъжд. Температурите ще се намалят с 3-4 градуса. 

В четвъртък сутринта ще вали и в Източна България, след което над цялата страна ще бъде слънчево. Въпреки това захлаждането ще продължи.

В петък сутринта ще е много студено, ще има и слани. Но денем слънцето ще е обилно. В събота чакаме ново количество от превалявания от дъжд, разяснява Станкулова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР