Тази сутрин на съоръжението експлодира камионРуският президент Владимир Путин възложи

...
Тази сутрин на съоръжението експлодира камионРуският президент Владимир Путин възложи
Коментари Харесай

Путин възложи на ФСС да засили мерките за сигурност на Кримския мост

Тази заран на оборудването експлодира камион

Руският президент Владимир Путин разпореди през днешния ден с декрет на ФСС да ускори ограниченията за сигурност на Кримския мост и преминаващите по него електропровод и газопровод, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на Кремъл.

На държавното управление е подредено да приведе своите актове в сходство с указа, който влиза в действие неотложно.

Тази заран на Кримския (Керченския) експлодира камион, в резултат на което се срутиха две платна от шосейната част на моста и породи пожар в няколко цистерни с гориво на минаващ паралелно товарен трен. По данни на съветското разследване трима индивида са починали, а пътното платно от Крим към Краснодарският край е останало невредимо. Следобед бе възобновено отчасти придвижването на коли и рейсове по моста и по стоманената линия мина сполучливо един тестов трен, уточни ТАСС, предава Българска телеграфна агенция.

Под натиска от бързото придвижване на украинските сили в южната част на Украйна съветските окупационни управляващи в анексираната Херсонска област се готвят да изтеглят десетки хиляди цивилни, съобщи ДПА.

Южните съветски области Краснодар и Ставропол са подготвени да одобряват украинските деца и възрастни, написа в " Телеграм " ръководителят на съветската окупационна власт в Херсонската област Владимир Салдо. Един различен представител на окупационната власт в Херсон, Кирил Стремоусов, сподели пред съветската държавна телевизия, че неговата администрация е изправена " пред сложни времена ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР