Тази сутрин германската полиция арестува мъж в Тюбинген, заподозрян, че

...
Тази сутрин германската полиция арестува мъж в Тюбинген, заподозрян, че
Коментари Харесай

Арестуваха 55-годишен германец за изнудване на супермаркетите

Тази заран немската полиция арестува мъж в Тюбинген, обвинен, че е изнудвачът на питателните вериги в Германия и Европа. 55-годишният немец още през днешния ден ще бъде изправен пред съд, защото уликите против него се усилват. „ Подозренията против задържания се затвържадават “, заяви прокуратурата. Очаква се резултатът от съпоставяне на ДНК-то му с открити отпечатъци.
Мъжът заплаши огромните немски хранителни вериги и дрогерии да токсини 20 типа храна, в случай че не получи 10 милиона евро до през днешния ден. Той уточни и магазин в град Фридрихсхафен, в който към този момент е сложил отровени бурканчета с бебешка храна. Полицията фактически откри пет такива – в тях е бил сипан антифриз в количества, които могат да убият бебе или малко дете.
Обвиненият към този момент мълчи, заяви представителят на поркуратурата на Равенсбург. Въпреки карцерът, полицията предизвести, че още не е анулирано предизвестието към клиентите да внимават, когато пазарят и да преглеждат опаковките на храните за възможна външна операция. Зподозреният е задържан по сигнал на жители, откакто полицията разгласява фотосите на човек, който счита за причинителя. Над 650 сигнала и 60 имейла бяха получени за 12 часа. Някои от тях са съдържали съответни следи към задържания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР