Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Unhedged.

...
Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Unhedged.
Коментари Харесай

Федералният резерв вероятно няма да повиши лихвите

Тази публикация е версия на място на нашия бюлетин Unhedged. Регистрирайте се тук, с цел да получавате бюлетина напряко във входящата ви поща всеки работен ден

Добро утро. Това е Кейт Дъгид в Ню Йорк; благодаря, че ме върнахте при гост-домакин Unhedged, до момента в който Роб е на разстояние. Никога не е добра концепция да бъдеш следващ акт на Кейти Мартин, само че ето го.

Първо, обаче, Nvidia. Акциите на производителя на чипове се намалиха преди вчерашните облаги, може би заради мисълта, че би било прекомерно мъчно да се надминат стремглавите упования на вложителите. Но не! Nvidia издуха прогнозите на вода. Акциите му се покачиха с 9% в следпазарната търговия. Ако търсите минус, нашият сътрудник за интелигентни акции Ник Мегау отбелязва, че продажбите в Китай не престават да съставляват предизвикателство, защото разпоредбите за експорт принудиха компанията да понижи мащаба си в района. Но към този момент това не наподобява задоволително, с цел да компенсира броя на издухванията на всички места другаде.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР