Тази статия е спонсорирана от QVC. Тези артикули бяха избрани

...
Тази статия е спонсорирана от QVC. Тези артикули бяха избрани
Коментари Харесай

Разпродажбата Gift-a-Thon на QVC има най-ниските цени за сезона за Peter Thomas Roth, Dyson, Tarte, Bose & More

Тази публикация е спонсорирана от QVC. Тези продукти бяха определени от QVC, тъй като ги обичаме и взехме решение, че може да ги харесате на тези цени. Ако закупите нещо от нашите връзки, E! прави комисионна за вашата покупка. Цените са точни все още на издание. Артикулите се продават от търговец на дребно, а не от E!.

Празничният сезон е маратон, а не спринт. А за нас, купувачите, това е Gift-a-Thon, в търсене на впечатляващи предложения за артикули за хубост, мода и дома за всеки в нашия лист.

QVC се показа с огромна ликвидация, включваща най-ниските цени за сезона И безвъзмездна доставка от 8 декември до 10 декември. Ако не можете да пазарувате сега, можете да разделите заплащанията на 5 лесни заплащания.

Има доста предложения за най-хубавите марки за хубост, в това число Peter Thomas Roth, Tarte, Sunday Riley, Too Faced и IT Cosmetics. Спечелете 44% отстъпка за безжична прахосмукачка Dyson. Вземете кафемашина Keurig единствено за $60. Настанете се уютно с огромни отстъпки за джогин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР