Тази снимка на депутати от торите, залепени за мобилните си

...
Тази снимка на депутати от торите, залепени за мобилните си
Коментари Харесай

Трябва ли да се забранят мобилните телефони в парламента? Участвайте в нашата анкета и кажете мнението си

Тази фотография на депутати от торите, залепени за мобилните си телефони в Камарата на общините в същия ден, когато министрите подредиха на учениците да слязат от техните, провокира отвращение измежду читателите на Mirror.

И видимо лицемерното „ прави каквото споделям, а не каквото аз върша “ наподобява по-скоро подкопа твърдата позиция на партията по въпроса. Само няколко часа преди този момент министърът на образованието Джилиан Кийгън изиска децата да не употребяват устройствата си когато и да е на образователния ден - в това число почивката и обяда. Насоките, издадени до шефовете, споделят, че децата би трябвало да получават уроци, обясняващи негативните последствия от разрешаването на мобилни телефони, в това число „ загуба на фокус “.

Но малко след оповестяването на ограничението, депутатите от торите наподобява са тези, които намират телефоните за разпръскване в залата на общините. В един миг във „ Въпроси по защитата “ можеха да се видят удивителни петима консерватори от задната пейка, гледащи к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР