Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е

...
Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Мерките в България срещу коронавируса са ефективни

" Тази обстановка е невиждана и сложна за всички, това е световно предизвикателство. Радвам се, че България и Съединени американски щати стоят дружно, с цел да се оправят с това предизвикателство. Вашата сигурност е приоритет номер 1 за нас, да препазим американците в България. Моят екип е в непрекъснат контакт с българските управляващи ", това съобщи посланичката на Съединени американски щати Херо Мустафа по време на виртуална среща във фейсбук с американските жители в България. Тя добави, че има вяра, че българското държавно управление приема това предизвикателтво съществено.
" Знам, че тези извъредни ограничения, които са взети са сложни..., само че те са, с цел да спрем разпространяването на болестта и всички да сме здрави ", сподели Херо Мустафа. Тя означи, че снабдяването със нужни артикули като храна, вода и медикаменти, е налично. Посланичката сподели още, че пътуванията са лимитирани, само че към момента има полети в София.
" Ако всички работим дружно ще преминем през това ", счита Херо Мустафа. Дипломатката сподели, че българската здравна система се оправя добре с ковид към този момент и подхванатите ограничения са ефективини.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР