Тази седмица всички говорят за поп-фолк певицата Андреа. Първо заради

...
Тази седмица всички говорят за поп-фолк певицата Андреа. Първо заради
Коментари Харесай

Андреа отвъд скандала: Певицата провокира с апетитни снимки от екзотично място!

Тази седмица всички приказват за поп-фолк певицата Андреа. Първо поради изказванието, че тя още веднъж се е събрала с боксьора Кубрат Пулев. Другият мотив, с който влезе в полезрението на медиите е абсурдът с Галин, за който също към този момент писахме.

Само че около цялата динамичност и всичките събития някакси незабелязани останаха някои фрагменти от следващите екзотични бягства на певицата. 

Виж още: Скандал в поп-фолка: Андреа и Галин един против различен! Ето какви любезности си размениха!

На фотосите Андреа за следващ път предизвика с нищожно облекло и доста плът. От тях не излиза наяве къде са направени, само че ясно се вижда, че обитаемото място е на морския бряг. А поради сезона, очевидно е и много на юг.

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на особено място

Кога са правени фотосите, също не излиза наяве, защото на тях косата ѝ е много дълга, а след това, на рождения ден на Николета Лозанова се появи с малко по-късна коса.

Виж още: Феновете се чудят: Бременна ли е Емилия? Певицата май подхрани слуховете

Въпреки многото фрагменти и видеа, които разгласява от събитието на най-хубавата си другарка, почитателите на певицата се тормозиха за нея поради видеото по-долу. Според тях на него тя наподобява много изтормозена.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР