Тази седмица ви питаме какво от дома си бихте подарили

...
Тази седмица ви питаме какво от дома си бихте подарили
Коментари Харесай

ИГРА: Какво от дома си бихте подарили?

Тази седмица ви питаме какво от вкъщи си бихте подарили с удоволствие. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Да изгубиш Хоуп ".

 

Като че ли хората в днешно време са привикнали да имат доста движимости в дома си. Да, правилно, всяка една от тях има своя история, подарена е от някого, спомен за безценен човек е, който към този момент го няма, или пък от непосредствен другар, с който обичате да се виждате постоянно. Или пък сами сте си купило това-онова,когато сте пътували или пък просто тъй като ви се е сторило красиво, комфортно, практично или пък скъпо. 

Но в един миг домът ви се оказва натоварен от движимости - всяка една полица напира под тежестта на движимостите от горната страна й, всеки дрешник колкото да се затваря, а когато отварят шкафовете вкъщи, първо от тях се събаря по нещо. Да не приказваме, че всяка мебел е половин скрин, в това число употребявате мястото под леглото, над дрешника, даже холната ви маса може би е скрин. 

 

 Добави изложение

 

И защо са ви всички тези движимости? Може би даже сте не запомнили за съществуването на някои, а може би сте добре осведомени с наличността им, само че просто не ги ползвате. 

И тогава идва огромното просветление, че е време да прочистите дома си от всичко излишно за вас и да го дадете на някого, на който ще е нужно. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР