Тази седмица ви питаме какви цветя ще засадите в градината

...
Тази седмица ви питаме какви цветя ще засадите в градината
Коментари Харесай

ИГРА: Какви цветя ще засадите тази пролет в градината?

Тази седмица ви питаме какви цветя ще засадите в градината си тази пролет. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Изгубената бяла книга ".

 

Независимо дали разполагате с огромна градина, малко дворче или пък просто балкон, феновете цветари постоянно ще намерят къде какво ново да засадят.

Сред първите цветя, които се появяват в градината са игликата, минзухарите, нарцисите, зюмбюлите и невените . Ако към момента нямате такива в градината, време е да си засадите няколко, тъй като те са многогодишни и всяка пролет ще ви радват с цветовете си. 

 

 Добави изложение

 

 

За да бъде градинката ви цветна и красива, може да си засадите леха с теменужки, карамфили и тагетис . Те не са многогодишни, само че дълго време ще ви радват през пролетните месеци. 

Ако желаете по-обемно растение, може да отглеждате божури, рози, ириси или пък да си засадите огромен жълт шубрак, който всяка година ще ви радва с цветовете си, а точно форзиция

 

 

 Добави изложение

 

Ако пък сте лимитирани единствено до пространството на балкона си, доста от тези растения могат да бъдат отглеждани умерено и в сандъчета като теменужките и карамфилите. Разбира се, всеки балкон на феновете цветари е посипан с мушката и сакъзчета . Може да забележите и бугенвилия и дипладения. 

 

А пък може и да опитате да си захванете растения от семена тази година. Това занятие е уместно както за градината, по този начин и за балкона. Вземете си семена на паричка, невен, слънчогледи и всевъзможни други цъфтящи растения и се заредете с самообладание. Накрая резултатът вероятно ще ви очарова. 

 

 

 Добави изложение

 
А вие какви цветя ще садите тази пролет?
 

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 31.02.2023 година  до 23:59 часа на 06.04 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата

Автор: , Издателство: 
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР