Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom

...
Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom
Коментари Харесай

Rolls Royce разкрива Phantom, вдъхновен от Италианската Ривиера

Тази седмица Rolls Royce разкри най-новата си еднократна поръчка Phantom въодушевен от  Чинкуе Тере, която черпи ентусиазъм от Италианската Ривиера и нейната винопроизводствена традиция.

 width=

Чинкуе Тере, на италиански - " Пет земи " - се състои от рибарските селища Монтеросо, Вернаца, Корнилия, Манарола и Риомаджоре, ситуирани на брега на Лигурия в Северна Италия. Те са известни с живописни терасирани лозя с аспект към Средиземно море.

 width=

Rolls Royce се опита да насочи атмосферата на Чинкуе Тере с разнообразни поръчкови детайли на седана Phantom, в това число цвят на боята, уместно наименуван Лигурийско синьо. Той е емфатичен с ръчно рисувана двойна линия от тъмносиньо и жасмин, в това число малко ръчно рисувано грозде.

 width=

Интериорът е приключен в Грациозно бяло и Морско синьо с жасминови акценти. Дизайн на гроздова клонка е бродиран върху панелите на задните порти, като всяка част изисква 9215 шева, направени благодарение на две разнообразни техники. Гроздовете в дизайна са бродирани със сатенен бод, с влакна, подравнени под ъгъла, под който светлината удря повърхността им, с цел да им придаде лъскаво покритие. Лозовите листа бяха направени с татами бод, създавайки по-плоско покритие.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР