Тази седмица отново всички говорят за принц Хари и Меган

...
Тази седмица отново всички говорят за принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Неразказаната любовна история на Хари и Меган

Тази седмица още веднъж всички приказват за принц Хари и Меган Маркъл, а повода този път е биографичната книга Finding Freedom, която излезе на пазара преди дни. Тя включва редица незнайни до момента обстоятелства за живота на херцога и херцогинята на Съсекс.

Вниманието ни е привлечено от оня интервал, в който двамата са се срещнали неотдавна и привличането посред им е на разположение , както пеперудите в стомаха. Именно за него като че ли знаем минимум, тъй като връзката им известно време бе защитавана в загадка.

Според признанията на другари на кралската двойка, поместени в книгата, Хари и Меган са били " изцяло захласнати " един от различен още от първата си среща в Лондон, траяла цели три часа. Той е пил бира, а тя - мартини. Говорили са си най-много за щедрост и за това, че желаят да трансформират света към по-добро.
 Снимка 490082

До целувка на първата среща не се е стигнало, само че Меган е била уверена, че нещата ще се случат. Хари пък е бил " в транс " до идващото им виждане единствено след ден, на същото място. На идната вечер пък Меган се озовава за пръв път в двореца Кенсингтън, пристигнала скрито с защита, с цел да може жителят на дома да й опише на мира за своята работа и своя " вманиачен живот ".

След това се постанова двамата да се разделят за известно време, тъй като Меган се връща в Торонто. Няколко седмици по-късно обаче Хари я изкушава с предлагането да заминат дружно на странствуване . Тя бързо стяга куфарите за Лондон, пренощува в Кенсингтън, а на идващия ден двамата се насочат към Йоханесбург с частен аероплан, предава Daily Mail.
 Снимка 490084

Двамата се впускат в сафари премеждие в Африка, а след завръщането си Меган е на седмото небе. Тя признава пред свои приятелки, че в никакъв случай не се е чувствала толкоз сигурна и близка с един човек след толкоз малко другарство. А пътуването до Ботсвана несъмнено подкрепя връзката им да се развие с по-бързи темпове.

Три месеца след първата среща, принц Хари първи споделя " Обичам те " . Меган му отвръща със същото, а първите няколко месеца двамата избират връзката им да е надалеч от светлините на прожекторите.

Meghan knew Harry was 'the one' after two dates - but he said 'I love you' first https://t.co/HTQnxnNCot pic.twitter.com/UX5yDwBbSF
— Daily Mirror (@DailyMirror) July 26, 2020
Херцогът пътува неколкократно до Канада, където съумяват да си обезпечат по-голяма поверителност. Скоро обаче общите им появи стартират да се набиват на очи и един от локалните таблоиди разкрива връзката им. Това обаче за Хари не е причина да се крие назад в Кенсингтън, тъй като към този момент е наясно, че за Меган си заслужава да се бори .
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво в действителност се стигна до Мегзит
Причината Хари и Меган да загърбят кралския живот

Какво имат в този момент, което нямаха преди

Животът на Маркъл се прекатурва безусловно за часове. Папараците не стопират да я следват по петите, пишат й стотици познати, с които не е общувала от доста време. И тогава е моментът да осъзнае, че очевидно постоянно ще бъде по този начин. Херцогът пък бързо скъсва връзки с всички от приятелското си обграждане , които се изричат отрицателно за връзката им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР