Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите нужди, липси

...
Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите нужди, липси
Коментари Харесай

Вия своя седмичен хороскоп тук

Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите потребности, неналичия и стремежи в живота си. Ще бъдем подтикнати да реализираме баланс сред романтика и другарство, както и да намерим метод да изразим себе си.

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден носи спорове, проблеми с родители и деца и непредвидени условия, които може да ви вкарат в преразход и в здравословни неудобства.

Бъдете деликатни, пътувате единствено с наземен превоз. В неделя отделете време за изследване на пазара, за събиране на информация по въпросите, които ще се разискват в понеделник. Лесно се усвояват познания. 28-и е ден, обвързван с насилието и с желанието за промени, които ще провокират спорове на работното ви място и рискови рикошети вкъщи.

Денят се свързва с изгнанието и преследването. Ако заминете за чужбина може дълго да останете там. 29-и пробужда големи сили и капацитети, носи обрати и предпочитание да се пресечен нездравословните връзки от предишното. Вечерта чакайте оферти и визити, а на 30-и ще постигнете цел, която гоните от дълго време. В тези дни конкурентните борби се ускоряват, изисква се непоколебим надзор на потребности и приходи. Вечерта чакайте посещаване на настойник или позвъняване от надалеч, което ще донесе обещания за финансиране и подкрепи. На 31-и Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект. Ще ви върви в любовта, обрисуват се запознанства. Не си позволявайте връзки по месторабота. 1-и отслабва силата и волята. Ден на едиповите комплекси. Родените в първата декада ще свеждат глава пред високостоящите и след това ще съжаляват.

Телец 21 април - 20 май

Очертава се превъзходен съботен ден. Пътувайте, посетете пазари и изложения, уредете си среща с другари и близки, с възможни спонсори и работодатели. Ден за подвизи и персонални върхове. За неделя планирайте занимания в стеснен кръг. Изпитайте децата, помогнете, в случай че с нещо се затрудняват. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Нищо значимо не планирайте и не отлагайте за понеделник, когато шансът ви ще удари дъното и може да се чакат всевъзможни неприятности и несгоди. Луна, Слънце и Меркурий образуват тежки аспекти с вашето Слънце. 29-и е ден на прозрения и откровения, с които евентуално няма да се съобразите. В този ден е от особена значимост каква база ще заложите за бъдещето. Правете всичко устойчиво, без неистини и измами, само че не се знае по какъв начин ще постъпи другият обиден в обстановката. На 30-и може да постигнете първата си значима цел за годината. За вечерта планирайте настоятелен срещи и контакти с бъдещи съдружници и съидейници. На 31-и е желателно да посетите потенциал за съвещания и съвет. Време е да се уредят имотни и наследствени каузи, както и формалностите по прекачване на имущество. Денят е удобен за първа среща. На 1-и шансът ще работи за родените в първата декада. Ще получите доста преференциални предложения, изключително в случай че притиснете с нещо тези, с които преговаряте.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота може да постигнете всичко, да уредите значим проблем, да купите и продадете на сметка и да организирате мероприятия, които ще ви популяризират и спонсорират в бъдеще. Очертават се ползотворни срещи. За неделя планирайте старт на нов образователен, възстановителен или състезателен развой. Време е да се усвои нещо ново. Заведете и децата в подготвителната зала. Всичко, което научите ще ви влезе в работа. За понеделник не планирайте значими начинания. 28-и отваря зверските апетити, конкуренцията е убийствена и работи не по разпоредбите. Денят е обвързван с всевъзможни прояви на принуждение, които в следствие ще донесат коренни промени. На 29-и включете запасите на цялостна мощ. Заложете основите на новото, с което ще се занимавате. Подпишете нови контракти, направете нужните поръчки и поръчки. Родените към 1 юни ще имат непредвидени прозрения и ентусиазъм в тези дни. На 30-и Меркурий е в прецизен съвпад със Слънцето във Водолей. Аспектът облъчва въздушните знаци с дейна креативна сила. 30-31-и ще ви донесат опълчване, ще бъдете оглеждани и следени от хора на високо равнище. Може би още на 1-и ще ви се предложи нова работа или нов пост. Стойте надалеч от неравностойните връзки. На 31-и Луна и Венера ще ви гледат в съпротива. Вероятни са изневери, които ще ви донесат доста болежка и проблеми.

Рак 22 юни - 21 юли

На 26-и ще обслужвате ползите на близки и другари. Внимавайте при пътувания, добре е да се пътува единствено с наземен превоз. Не лъжете, без значение какво ще ви коства. Денят носи едно неудържимо предпочитание за смяна и придвижване напред, само че първоначално ще се наложи да се жертвате за ползите на околните и децата. До обед в неделя поспете, за следобяд планирайте срещи и уточняващи диалози в залата за тренировки. Чудесно е да влезете в нова среда и в нов екип. Запишете се за нов квалификационен курс. На 28-и ще извлечете изгода, когато другите се карат и взаимно си вредят. Ще влезе в ролята на третия, който ще завоюва постове и преимущества заради борбите и експанзията на другите. Денят е обвързван и с желанието да се напусне страната. Ако заминете за чужбина или си уредите контракт в този ден, дълго няма да се върнете. 29-и е ден за раволюционни промени, които залагат нова база за бъдещето. Всичко подхванато да се прави крепко, да не се пестят материали, да се работи по надеждни планове и с хора, които си схващат от работата. Стартирайте нови строителни и ремонтни действия. На 30-и нищо ново да не се стартира, а да се довърши обещаното. Получавате си и парите. На 31-и може да бъдете утвърдени по плановете, за които сте кандидатствали. Очертават се срещи със спонсори. В петък ви провалят комплексите.

Лъв 22 юли – 22 август

Прекрасен съботен ден, в който е добре да пътувате, да се срещате с другари, с бъдещи и сегашни сътрудници. Обменяйте опит, пазарувайте, правете огледи на терени и парцели. Може да се решите на крачка, от която в предишното сте се тормозили. Действайте интензивно във всички направления на персоналния ви интерес. В неделя е време за учене и асимилиране на нови умения. За понеделник не планирайте виновни срещи. Още вечерта в неделя ще получите неприятно позвъняване или новина, които ще ви разстроят. Така до вторник на обед мозъкът ви ще е зает с отблъскване на конкурентните офанзиви или с неприятни занимания, които единствено ще ви губят времето. Бъдете деликатни на 28-и, когато свадите не ви мърдат. Не си изпускайте нервите и не позволявайте да ви подвеждат. Със сигурност ще има такива опити да ви вадят от равновесие. Не участвайте в общи сбирки и събрания. Важното на 29-и свършете следобяд. До обед наклонността е повече към опустошение, а в следобедните часове ще се стартира възобновление на връзките и строеж на нови връзки. Ако на 30-и започнете нова активност, сигурно различен ще печели от нея. 31-и е ден за реализиране на далечни и от дълго време гонени цели. Уреждате значима работа, бизнес или поръчка. На 1-и ще са ви от изгода хора с комплекси и терзания. Всичко ще тръгне по вода. В този ден за вас задачата е елементарно достижима. Отвявате конкуренцията.

Дева 23 август – 22 септември

26-и е удобен за всевъзможни групови занимания, за участия в надпревари, за визити на спортни и артистични стратегии, за огромни вложения и покупки. Някой ще откри мястото, което ще му донесе излекуване. Противопоказано е да се товари стомахът с тежка и недосготвена храна. В неделя намерете преподавател за децата. Заемете се и с персоналното си самообучение, търсете нови информации по въпросите значими за идващите дни. 28-и е обвързван с насилието, разрушението и коренната промяна. Освобождават се хищническите инстинкти. Не очаквайте да ви създадат взаимни отстъпки, а вие мъчно ще вършиме такива. На 29-и започнете с промените. Ще се разсъните с признание за това, което е добре да изхвърлите от живота си и за това, с което бързо би трябвало да го замените. Предстоят рокади и в персоналните ви връзки. На 30-31-и Луна, Венера и Юпитер образуват пречупващи аспекти с вашето слънце и с Нептун. Очертават се любовни драми и изневери, неприятности с сътрудници, доста неистини и завоалирани дейности. Съветът за 30-и е нищо отговорно да не се стартира, а да се завършва на всички равнища. Довършете си работата и изисквайте да ви се заплати съответно за труда. На 31-и няма да мине без разправии и раздели. Каквото отложите за петък ще донесе шанс и изгоди, ще ви помогне да вдигнете равнището, да се уредите с нова работа и с по този начин чаканото покачване.

Везни 23 септември – 22 октомври

26-и е ден за пренасяне и пътувания. Съберете си багажа, търсете по-добро място за развиване и в случай че децата към този момент са пораснали, оставете ги да се развиват сами. Днес се дава и клетва за честност. Чудесен ден за годежи и брачни тържества. В неделя търсете нужните ви информации, подгответе се за изявите от понеделник и се пробвайте да стигнете до корена на нещата, с които се занимавате, които учите или овладявате като специалност, компетентност и поминък. На 28-и няма амнистия за лаиците и за тези, които мързелуват. Апетитите са големи, наклонността е да се изтикват слабите и неуверените от хранилката и поилката. Ако не отбраните мястото и поста си, някой може да ви измести. Не се поддавайте на провокации, стойте надалеч от местата, където се събира недоволната навалица. 29-и е ден с голяма разрушителна, само че и преобразуваща мощ. Ще се вършат промени и вие няма да минете без такива. Направете измененията вкъщи и на работното място, с цел да избегнете споровете. Ден за първа копка на личен терен. И половата ви сила се пробужда. На 30-31- Луна, Юпитер и Венера ви облъчват със стимулираща сила. Очертават се нови запознанства. В тези дни ориста събира сродните души. Мислете повече за себе си. На 1-и преградите са на всяка крачка, изключително в случай че не можете да преодолеете комплексите си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

26-и е ден за прогрес и достижения, за доближаване, за взаимни настоятелен и креативен начинания, за пътувания и огледи тук-там и терени. Ще извършите преференциална договорка, ще намерите майстори за ремонтите. Всичко подхванато ще носи изгоди. Ще се осъществя и полуготовата ви продукция или ще купите такава на сметка. Ден и за излекуване. Може да намерите лечебно място. В неделя се заемете с учене и преодоляване на нови умения. Запишете се в нова група по ползи. От дейностите ви сега може да произлезе нова или спомагателна работа в бъдеще. В понеделник никой с никого не може да се разбере. Да не се водят договаряния по имотни и наследствени делби. До 29-и на обед абортите са противопоказани. Може да ви се обадят с предложение от чужбина. Някой към този момент купува еднопосочен билет. Ден на невъзвръщенците. 30-и задава нова стратегия, изисква промени и нововъведения, които не могат да се избегнат. Сега е моментът да се заложи нова основа за бъдещето с нови контракти и партньорски съглашения. Вечерта си уредете среща с възможен спонсор и покровител, а в случай че нещата не се получат пробвайте и на 31-и. В този ден и сексът ще е на равнище. Луна и Венера се целуват в звездното небе. На 1-и всичко потегля като по вода, само че единствено за тези, които си знаят цената, не се свиват и лимитират и са преборили комплексите си.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и е удобен за пътувания и посещение, за посещаване на лечебни места и за основаване на нови връзки. Нека нищо не ви стопира да опитате нещо ново, да потърсите лек за душата и самотата. В неделя е време да се залегне над уроците, да се изследва изоснови въпросът, с който ще се занимавате професионално в идващите дни. В понеделник е денят на крокодила. Силните пренебрегват и изместват жестоко слабите. Не очаквайте приемливост и отстъпки, изключително в случай че не сте в час с условията на шефовете и на момента. Очертават се съкращения, печелят най-силните. На 29-и на всички равнища текат промени и нови назначения. Сега е моментът да се внедрите в нова среда и да заемете овакантено в предните дни място. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Юпитер и Венера. За 30-и планирайте взаимни начинания. Опитайте да влезете в нов екип или да създадете собствен. Благоприятно е да се търсят спонсори, да се кандидатства по европейски планове и да се вършат действия за прилагане чартърен или под аренда на парцели и терени. На 31-и и любовта е до вас. Вероятни са запознанства и някакво изключително привличане, което може и да ви ожени в бъдеще. Денят е удобен за забременяване. Тази вечер е съвпадът на Луна и Венера във вашия знак. Пътувайте към любовта. На 1-и всяка самодейност ще потръгне и ще донесе изгоди.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота децата са отвън надзор, а и възрастните си разрешават дейности, с които ще застрашат здравето и персоналния си бюджет. Старайте се да разпределяте почтено наличия, средства и внимание. Не оставайте без контрол тези, които още не могат да се оправят с нещата от живота или тези, които към този момент не са в час. Не се предлага в този уикенд да поемате странична работа и задължения отвън фамилията. В неделя е време за учене, старайте се да стигнете до основата на нещата, които би трябвало да се усвоят. Не претупвайте уроците. На 28-и всеки е тръгнал с огромната кошница и няма желание да отстъпва от позицията си или от цената на артикули и услуги. Вероятно е да влезете в спорове. 29-и дава опция да влезете в нова пазарна ниша и да заложите основите на нова работа и индустриален цикъл. Предстоят рокади, които първоначално може неприятно да ви обиден. 30-и е денят на гения простак. Не споделяйте концепциите си, преди да ги патентовате или да сключите договорите, които да ги обезпечат. На 31-и не е време за общи събрания. Ако желаете да вземете значимо решение, обсъждайте нещата и се договаряйте на четири очи. 1-и дава късмет да се започва нова стратегия. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, в случай че забравите за комплексите, в случай че не позволявате да ви притискат и покажете, че си знаете цената и си гоните задачата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Прекрасен съботен ден. Не стойте вкъщи, пътувайте, организирайте визити на концерти и изложения, купете домакински любим, участвайте в надпревари и състезания и дайте воля на устрема да покажете и изявите себе си и гениите си. Ден за огледи и покупки на обзавеждане. Съберете се с другари, обмислете нови взаимни инициативи. В неделя залегнете над книгите, подгответе се добре за идните изяви, тъй като този понеделник ще се окаже тежък и проблематичен за вас. На 28-29 не правете аборти. Не се занимавайте с имотни и наследствени каузи и заемете повече защитна, в сравнение с нападателна позиция. Може да се чакат офанзиви и неприятни разправии на работното място. Контролирайте се оптимално, изключително в понеделник, когато нервите ви ще бъдат сложени на тестване. 29-и е ден, в който не трябва да се пробвате да задържате статуквото, то към този момент не ви дава сигурност. Ще се наложат промени и нововъведения. Колкото по-бързо влезете в час с условията на момента, толкоз по-добре. На 30-и не бързайте, постепенно и бавно ще стигнете висок връх и вечерта може да получите нещо от дълго време мечтано и мечтано. 31-и може да ви срещне с любовта. В тези дни ориста работи във ваш интерес и ви оказва помощ да срещнете точните хора. На 1-и се сблъскваме със страховете си, а може би тези, от които се страхувате, се опасяват от вас.

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден за пътешестване и посещение, за другарски срещи и участия в взаимни начинания, надпревари и състезания. Ден за подвизи и персонални върхове, само че това е и денят на доброволната жертва и решението да се трансферира парцел на децата, да се финансират техни действия и образователни процеси. Душите ни се пречистват, кръвта се обновява, мислите текат безпрепятствено. В неделя елементарно се усвояват познания и умения. Препоръчителни са срещи с учители и треньори. 23-и се свързва с коренната промяна, против която ще се опълчат засегнатите в обстановката. Упорствайте за реализиране на задачите си на 28-29-и. Заложете здрава основа на бъдещите си действия и занимания. 29-и ще ви донесе заслужени награди за добре свършената работа. Вероятно е покачване. Подпишете нови контракти и търсете метод да се внедрите в нова среда. На 30-и не започвайте нова работа. Приключете поетите задължения. Родените във втората декада ще водят тежки диалози в четвъртък, когато Луна, Юпитер и Венера ще ги гледат в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Не е изключено някой да се опита да ви измести от хранилката и поилката. Вървите към изневери и непредвидени обрати в любовта. Старото си отива, а новото напира да го измести. 1-и дава мощ за огромни каузи. Преградите няма да ви спрат, една ще заобиколите, друга ще подкопаете и ще продължите към задачата.

 

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР