Тази седмица Motorola представи тазгодишната си серия от Moto G7

...
Тази седмица Motorola представи тазгодишната си серия от Moto G7
Коментари Харесай

Новите Moto G7 смартфони са истинска радост за Android обществото


Тази седмица Motorola показа тазгодишната си серия от Moto G7 смарт телефони и зарадва милионите консуматори на Android, които интензивно търсят положително качество на положителни пари.

Най-скъпият от трите нови модела Moto G7 коства едвам 299 $ и подвига летвата много високо за телефоните от този клас.

Moto G7

Moto G7 е най-мощният от трите нови модела и е с впечатляващ 6.2-инчов екран с резолюция от 2270 x 1080. " Под капака " има 4GB RAM и 64GB памет, както и слот за MicroSD с памет до 512GB - изцяло рационален сетъп за този клас устройства.

Процесорът е Snapdragon 632 и е употребен и за трите нови модели - по-бавен е от водещите чипове на пазара, само че е задоволително добър за тази цена.

На гърба на телефона има 12-мегапикселова камера, съпровождана от спомагателна камера за дълбочина от 5 мегапиксела, а селфитата се вършат с 8-мегапикселов датчик.

Moto G7 Power

G7 Power също е с огромен екран от 6.2 инча, само че резолюцията е 1520 х 720. Телефонът обаче идва с голяма батерия от 5000mAh, която се зарежда много бързо.

Другата разлика с G7 е, че G7 Power е с 3GB RAM и 32GB памет, само че и тук има опция за MicroSD.

Задната камера е с 12 мегапиксела, предната - още веднъж с 8, само че и двете могат да вършат портретни фотоси, макар неналичието на спомагателни датчици.

Цената на този модел е 249 $.

Moto G7 Play

Moto G7 Play e новият бюджетен телефон в G-серията, който коства едвам 199 $. Екранът е с размер от 5.7 инча и същата резолюция като при G7 Power, само че е с малко по-дебели рамки към екрана.

G7 Play има единствено 2GB RAM и 32GB памет (плюс алтернатива за карта) - не е доста, само че е изцяло задоволително за базов телефон, който няма да товарим с тежки приложения и игри.

Интересното за този модел е, че има 13-мегапикселова задна камера и селфи датчик с 8 мегапиксела, които могат да снимат в портретен режим.

Moto G7 Plus

Moto G7 Plus е най-големият, мощен и безценен всред новите модели на Motorola. Хубавото е, че в действителност не е доста по-скъп от G7 и коства единствено 339 $.

Телефонът е с 6.24 инчов екран и е със същата резолюция като Moto G7. Plus e и с малко по-мощен процесор в лицето на Snapdragon 636, само че това, което оправдава по-високата цена, в действителност са камерите.

G7 Plus има сетъп от 16- и 5-мегапикселов датчик на гърба си, а селфи камерата е с цели 12 мегапиксела. Камерите печелят от оптична стабилизация и специфичен програмен продукт за селектиране на най-хубавите изображения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР