Тази седмица горещата новина от кралския двор бе, че принц

...
Тази седмица горещата новина от кралския двор бе, че принц
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и преместването им в Лос Анджелис

Тази седмица горещата вест от кралския двор бе, че принц Чарлз е инфектиран с ковид. С нея пристигна и любознанието какви ще са реакциите на останалите членове на фамилията.

Разбира се, най-трудно му е на принц Хари, който е на хиляди километри от роднините си. Първоначалното му предпочитание мигновено да се върне във Англия е било попарено от Меган и здравия й разсъдък, говорещ, че така и така няма по какъв начин да помогне на татко си в тази обстановка.

Пандемията от COVID-19 обаче е съумяла да заздрави връзката сред херцога на Съсекс и неговия по-голям брат. Двамата се чуват постоянно и Хари е в подготвеност при нужда да се върне в кралския двор, с цел да застане отпред с батко си в изключителната обстановка.

Тогава обаче ще би трябвало да прескочи волята на брачната половинка си, което несъмнено е извънредно за него. Според английски медии, в разгара на разпространяването на новия ковид по целия свят, Хари и Меган са подхванали сериозна крачка, която също може да се дефинира като неразумна. Този път обаче концепцията е на Маркъл.

Херцогът и херцогинята са напуснали краткотрайния си дом от последните няколко месеца на канадския остров Ванкувър и са отпътували за Лос Анджелис. Именно това бе първичната им концепция за Мегзит, а Канада - единствено първата стъпка по дългия път, написа Daily Mail.

Двойката е била обезпокоена, че Съединени американски щати и Канада може да затворят границите си за неопределен срок и са решили да работят на момента. Меган има американско поданство и за нея преместването не е проблем. За влизането на Хари в страната обаче очевидно са употребили политическите си връзки.

Сега двамата, дружно с десетмесечния си наследник Арчи, ще би трябвало да бъдат под карантина в новия си американски дом. Но най-малко ще са покрай майката на Маркъл, а и до новосформирания си екип от пиари и сътрудници, който отсега нататък ще движи уговорките им както в областта на благотворителността, по този начин и на шоубизнеса. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР