Тази седмица едно от любимите ни събития на открито –

...
Тази седмица едно от любимите ни събития на открито –
Коментари Харесай

Най-бързият бар в света ще ви очаква на A to JazZ Festival

Тази седмица едно от обичаните ни събития навън – фестивалът А to JazZ , дава обещание най-мащабното и цялостно с невероятни преживявания свое издание. То ще се организира на 7, 8 и 9 юли на добре познатата локация в Южен парк, а участниците, които ще оглавят програмата, са Dirty Loops, Robert Glasper Experiment и Christian Mcbride.  На него за първи път в България ще ни бъде показана и новаторската платформа за скоростно обслужване на фестивални питейни заведения –  Speed.Bar . Най-бързият бар в света разрешава елементарно и комфортно да си поръчате храна и питиета, без да губите време в очакване на дълги опашки. А модерните заплащания към този момент са част от всекидневието ни, когато имаме Visa.

Системата е основана за браузъра на смарт телефона ви (Android и iOS) и разрешава поръчки и заплащане с кредитна или дебитна карта онлайн в действително време. Всичко се случва единствено за няколко минути, до момента в който се наслаждавате на страхотните актьори на A to JazZ, освен това без да се отделяте от компанията на приятелите си!

Платформата е създадена от водача на пазара за електронни заплащания у нас ePay.bg, а премиерата й по време на тазгодишното издание на фестивала е с генералната поддръжка на Visa – компанията, която предлага новаторски решения за разплащания на потребителите.

Visa е оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, която е в положение да ръководи над 65 000 известия за преводи в секунда, като в това време пази потребителите от машинация и подсигурява разплащанията за търговците.

А ето и по какъв начин може да се възползвате от тази страхотна концепция и да си поръчате бързо, елементарно и несъмнено единствено в няколко къси стъпки.

За да избегнете чакането, ви трябват единствено смарт телефон, банкова карта и мобилен интернет. След това влизате на speed.bar, поръчвате от менюто и плащате с банковата си карта (ние избираме Visa), данните на която се вкарват единствено първия път. Веднага след заплащането поръчката стартира да се извършва на бара, а вие следите процеса. Когато е подготвена, получавате на телефона си баркод, с който получавате поръчката си на бара, без въобще да чакате. Удобно и елементарно, нали?

От Visa са подготвили и още една приятна изненада за всички, които употребяват платформата. На всеки 5 закупени бири през Speed.Bar ще получите и една гратис. И даже не е нужно вие да ги броите – Speed.Bar ще ви каже, когато достигнете броя, а за вас остава единствено да си я вземете и да си кажете наздраве!

Повече информация можете да откриете на www.atojazz.bg.

С поддръжката на Visa

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР