Тази седмица Брад Пит спечели поредната си награда - за

...
Тази седмица Брад Пит спечели поредната си награда - за
Коментари Харесай

Брад Пит, алкохолизмът и как Брадли Купър го е спасил

Тази седмица Брад Пит завоюва следващата си премия - за най-хубава поддържаща мъжка роля на филмовата организация National Board of Review. Излизайки на сцената да си получи оценката, артистът не пропусна да благодари на индивида, на който я дължи.

Пит помоли своя непосредствен другар Брадли Купър да излезе на сцената и двамата се прегърнаха топло.

Под бурните овации на феновете Брад показа, че точно сътрудника му е неговият избавител от алкохола и с помощта на него през днешния ден държи тази премия в ръцете си.

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад изпада в тежко прочувствено положение и скоро по-късно се трансформира в същински пияч, както показа самият той преди време. Прекарва половин година в клуб на анонимните алкохолици и към този момент към две години е надалеч от чашката.

А речта му при приемането на следващата премия е едвам вторият път, в който артистът приказва за проблемите си с алкохола, които към този момент са зад тила му. Първият бе в изявление предходната година.

" Изтрезнях поради този човек. И всеки ден за мен от този миг е все по благополучен. ", сподели Пит. Той още веднъж благодари на Купър за това, че е до него на сцената, тъй като знае, че е поставил щерка си да спи и е бързал, с цел да пристигна в точния момент, написа E! Online.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР