Тази седмица бившата заложница Миа Шем даде първото си телевизионно

...
Тази седмица бившата заложница Миа Шем даде първото си телевизионно
Коментари Харесай

Хамас успява да изиграе Запада за глупаци

Тази седмица някогашната заложница Миа Шем даде първото си телевизионно изявление. 21-годишната френско-израелска татуистка разказа по какъв начин е била простреляна, опипана и завлечена в Газа за косата си, където е била оперирана от ветеринар без анестезия и държана като животно в зоопарк. „ Преминах през холокост “, сподели тя.

Това не беше първият път, когато гласът й беше чут. Преди да бъде освободена при започване на декември, тя се появи във видеоклип на Хамас, повтарящ агитация. „ Хората са доста положителни, доста благи към мен “, беше споделила тя с явен боязън в очите.

Според естествените стандарти визията, че диваците, които колят бебета и правят зверско полово принуждение, би била правдиво разказана като „ доста общителен “ от пленник под насила ще бъде отритнат. Но в свят на израелофобия клипът стана вирусен.

Милиони фенове започнаха да виждат Хамас като благородни борци за независимост, клеветени от двуличните и кръвосмучещи евреи. Докато бедната жена съумя да каже истината, вредите бяха н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР