Тази събота зад волана на Карай направо“ сяда Константин Папазов

...
Тази събота зад волана на Карай направо“ сяда Константин Папазов
Коментари Харесай

„Карай направо“ с Тити Папазов

Тази събота зад кормилото на „ Карай напряко “ сяда Константин Папазов – акционер в ПФК „ Левски “. За снимането му по какъв начин минава на червен светофар и връчените му от КАТ 13 фиша за остарели нарушавания на пътя, както и за бъдещето на изпадналия в тежка финансова рецесия „ Левски “, Тити Папазов приказва пред Диана Найденова.

В „ Карай напряко “ Папазов признава, че години наред не е могъл да се оправи с казуса „ нарушение разпоредбите за придвижване на пътя “, само че не наложените му наказания, а поради отрицателната социална реакция ще съблюдава прецизно наредбите на закона. Пред Диана Найденова Папазов дава обещание, че ще заплати на всеки, снимал го в нарушаване, размера на санкцията, която следва да заплати в КАТ.

Този месец ще бъде решителен за бъдещето на футболния „ Левски “ счита Папазов, който благодари на почитателите за поддръжката на тима и приканва бизнеса да подкрепи клуба с 5 милиона лв., без които „ Левски “ не би могъл да оцелее.

Гледайте Тити Папазов в изявлението на Диана Найденова за „ Карай напряко “ тази събота, 4 юли, незабавно след централната емисия вести на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР