Тази събота Благой Иванов ще се изправи срещу молдовеца Александър

...
Тази събота Благой Иванов ще се изправи срещу молдовеца Александър
Коментари Харесай

Благой Иванов – Багата срещу Александър Романов по MAX Sport 2

Тази събота Благой Иванов ще се изправи против молдовеца Александър Романов в следващата си борба в тежката категория на UFC. Мачът от Лас Вегас ще бъде излъчен онлайн от 23:00 по MAX Sport 2. Уикенд на спортните канали включва още волейболния конфликт България – Сърбия от Лигата на нациите за дами, NASCAR по улиците на Чикаго и Диамантената лига в Стокхолм.

Битката сред Благой Иванов - Багата и Александър Романов – Кинг Конг е първата от галавечерта на UFC, която ще опълчи Шон Стрикланд и Абус Магомедов в главното събитие. Мачът е изключително значим за Багата, чийто контракт с UFC е към своя край и резултатът от срещата с Кинг Конг може да се окаже решителен за оставането на българина в най-престижната ММА организация в света.
-->
И двамата бойци имат по седем мача в UFC, като последните два мача на Романов приключиха със загуба на молдовеца, до момента в който Иванов има една победа и една загуба. Всички загуби на българина са със съдийско решение и той бързо се трансформира в любим на почитателите със своя атрактивен жанр, чести замени на удари и несклоняем дух. Мачът ще се излъчи на 1 юли от 23:00 часа по MAX Sport 2.

Програмата на спортните канали ще предложи и последния мач на женския народен тим по волейбол в Лигата на нациите 2023. „ Лъвиците “ ще спорят с двукратния международен първенец Сърбия, а мачът ще се изиграе на 2 юли от 4:30 сутринта по MAX Sport 1. Спортните канали ще ни създадат очевидци и на редица други мачове от Лигата на нациите, в това число Сърбия - Доминиканска Република, Германия – Съединени американски щати, Китай – Съединени американски щати и Тайланд – Бразилия. Срещите ще се играят в събота и неделя и ще бъдат излъчени по MAX Sport 2.

Феновете на леката атлетика ще могат да проследят надпреварите от Диамантената лига, чийто идващ шампионат ще се организира в Стокхолм на 2 юли от 19:00 часа и ще бъде излъчен по MAX Sport 2.

За първи път в историята си NASCAR Cup Series се придвижва на улиците на града. Арена на историческото събитие е град Чикаго, който е идната спирка от календара за сезона. Сред вълнуваща конюнктура и градски улици мощните страсти, високите скорости и плача на моторите са обезпечени за почитателите на моторните спортове. Историческото съревнование от NASCAR по улиците на Чикаго ще се организира на 3 юли от 00:30 часа по MAX Sport 1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР