Тази пролет, SOFIA LIVE FESTIVAL излиза от градската част на

...
Тази пролет, SOFIA LIVE FESTIVAL излиза от градската част на
Коментари Харесай

SOFIA LIVE FESTIVAL гостува на Капана

Тази пролет, SOFIA LIVE FESTIVAL излиза от градската част на София, с цел да гостува на юбилейното издание на най-актуалния фестивал в Пловдив – Капана Фест, който ще се организира от 9 до 12 май, на площад Централен.

За вечерта на 11 май, уредниците на SOFIA LIVE FESTIVAL са подготвили извънредно забавна стратегия за жителите и гостите на града под тепетата. На сцената в Пловдив ще се качат паметните Жлъч/Григовор/Гена, Leena и YAИА, ТДК и PISTAMASHINA.

Тазгодишното издание на Капана Фест дава обещание на пловдивчани ексцентрично показана музикална стратегия със сериозен акцент върху сцената и връзките сред хората и културните дейци. Това е и повода, която води SOFIA LIVE FESTIVAL в града на тепетата.

Капана Фест подава ръка към някои от най-големите фестивални и концертни уредници в страната, с цел да сътвори едно ненадейно партньорство, което да съкрати дистанцията и да спомогне за по-добра връзка сред културните оператори в страната. Така те желаят да основат една нова фестивална идея и да обединят редица свои сътрудници в общата идея – с цел да предложат най-хубавото прекарване на публиката и да дадат образец за положително взаимоотношение.

Междувременно афишът с имена за софийското издание на SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се случи на 21, 22 и 23 юни на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина, става все по-богат.

Ясна е към този момент програмата по дни, а в продажба са и еднодневните билети.

На 21 юни публиката ще слуша: Heptagram, DUB FX, Selah Sue, Marten Roberto.

На 22 юни на сцената излизат: Woomb, Bulgarian Cartrader, Kovacs.

На 23 юни звездите са: Жлъч/Григовор/Гена, DJ Shadow, Atmosphere, DJ Rawland & Phat Phillie. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР