Тази пролет bTV и Междинна станция“ ще предложат на телевизионната

...
Тази пролет bTV и Междинна станция“ ще предложат на телевизионната
Коментари Харесай

Сниман в Слънчев бряг сериал тръгва скоро пo bTV

 Тази пролет bTV и " Междинна станция “ ще предложат на телевизионната публика новия български сериал " Съни бийч “. Всеки петък от 21,30 часа той ще придвижва феновете в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации–Слънчев бряг. Романтичната комедия, продуцирана съгласно международните кино стандарти, повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през персоналните истории на персонажите.

" Съни бийч “ споделя историята на четирима другари, сезонни служащи в Слънчев бряг. Те са млади, умни, съобразителни и доста разнообразни. Свързва ги извънредно другарство, учредено на взаимно доверие, почтеност и неприкритост. Житейският път, персоналните им истории и упоритости ги водят в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, само че и се постановат като положителни експерти. Настъпва обаче мигът,в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки би трябвало да се изправи против личната си орис и да поеме живота си в ръце. Този преломен миг се случва точно в Слънчев бряг - място, където царува безконечен ваучър. Това трансформира курорта в въплъщение на хаоса, в който действително се намират персонажите в този стадий от живота си.

Най-новият български сериал в програмата на bTV се отличава с неповторим комизъм, поднесен по пресен и лек метод. Историите в " Съни бийч “ ще завладеят феновете със своята достоверност, динамичност и модерно звучене, като в тях има всичко – обич, другарство, подмолни игри, битка за професионална реализация и власт, битка да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и други са измежду гениите, които си партнират с огромни имена от разнообразни генерации български актьори. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В обособени епизоди към актьорския състав се причисляват гост-звезди. Тяхното наличие прибавя оня колорит на плътност, емоционалност, динамичност и компактност на сюжета, който основава неповторимия комичен образ на сериала.Богатата палитра от артисти показва на феновете на български сериали вълнуващи човешки ориси, персонални истории и пристрастености.

Режисьор на " Сънибийч “ е младият гений Димитър Димитров, работил по сполучливи български филми и сериали. Сред основателите на сериала са още Станислав Тодоров - Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев. Сценарият е дело на Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР