Тази присъда, издадена през декември 2022 г., не е твърда,

...
Тази присъда, издадена през декември 2022 г., не е твърда,
Коментари Харесай

Делото за корупция е възобновено срещу вицепрезидента на Аржентина Фернандес, добавяйки към нейните правни неволи

Тази присъда, издадена през декември 2022 година, не е твърда, до момента в който не бъдат решени обжалванията, което може да отнеме години, и по този начин или другояче тя е ваксинирана против арест още до момента в който е на поста. Сега нейната преклонна възраст може да й спести времето зад решетките, защото арестуваните на 70 или повече години нормално получават домакински арест в Аржентина.

Във вторник съдиите от федералния апелативен съд взеха решение с решение 2-1 да да анулира по-ранното й уволняване от дело, обвързвано с пране на пари от Баез от името на фамилията на Фернандес.

Федералният арбитър Себастиан Казанело постанови по-рано тази година, че Фернандес ще бъде отстранена от това, което стана известно като делото „ K money trail “, като сподели, че няма доказателства, че тя е взела участие в прането на пари. Баез беше наказан на 10 години затвор по делото.

Слабо известна организация с нестопанска цел, обвързвана с дясноцентристката опозиционна партия на някогашния президент Маурисио Макри, апелира решението Фернанд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР