Тази присъда е междинна и е важно какво казва третата

...
Тази присъда е междинна и е важно какво казва третата
Коментари Харесай

Марешки категоричен: Невинен съм, имам документи за собственост

Тази присъда е междинна и е значимо какво споделя третата инстанция. Ясно е, че аз съм почтен. Прокуратурата прави по този начин, че да ме омаскари като даже се пробва да изкара, че съм щял да корумпирам арбитър. Искат да има наказан политик в България. Не имам вяра, че всички хора са изверг по принцип. Аз ще бъда единственият българин, който ще бъда наказан за своя благосъстоятелност. Това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в ефира на Нова телевизия във връзка присъдата му от 4 години затвор за рекет и изнудване.

"Съдията се е объркал, тъй като там има два парцела. Единият - аз съм го продал на Красимира Колева, а в другият - безусловно нелегално Асен Миланов се е настанил в моя парцел. Има решение на Върховния съд за това. Искам си наем за парцела ", сподели още той.

На въпрос какво ще прави, в случай че го осъдят и на трета инстанция, той съобщи, че му се случват непрекъснато глупости и в бизнеса, и в политиката. "Нямам желание да тичам, а да се пазя тук в България, аз съм почтен и справедливостта ще спечелва. За пръв път слушам, че в случай че искаш наем за личен парцел е изнудване ", акцентира той.

Марешки се закани да извади всички скици на въпросния парцел и да ги популяризира по всевъзможни способи, с цел да е ясно кое е негово и кое не.

"Предлагам да подаря този плаж на президента, с цел да стане олигарх с плаж ", сподели водачът на Воля.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР