Тази нощ приключи преасфалтирането на два възлови булеварда в Пловдив

...
Тази нощ приключи преасфалтирането на два възлови булеварда в Пловдив
Коментари Харесай

Преасфалтираха през нощта булеварда край Пловдивския панаир

Тази нощ завърши преасфалтирането на два основни булеварда в Пловдив - „ Цар Борис III Обединител “ пред панаира и кръговото кръстовище на бул. „ Северен “. 
 Община Пловдив
Движението и в двата сектора е изцяло възобновено след усилената работа на екипите. Само за 12 часа беше положен нов асфалт върху 8500 кв. м. от бул. " Цар Борис III Обединител " в сектора от моста на Марица до кръговото кръстовище с бул. " България ".
 Община Пловдив
 Община Пловдив

Кръговото кръстовище на новия бул. " Северен " бе преасфалтирано след установено некачествено осъществяване за сметка на изпълнителя.

 Община Пловдив
 Община Пловдив
Опитваме се да превърнем нощната работата по обектите в процедура, както е в цяла Европа . Не се затруднява трафикът и в това време е по-лесно и за строителите – затварят се по-големи сектори и може да се работи по-интензивно. Резултатите са налице – с един ден по-рано от плануваното пускаме придвижването и по двата булеварда “. Това разяснява зам.-кметът Пламен Райчев, който нощес извърши ревизия на обектите.

Той напомни, че първите нощни поправки бяха направени предишния декември на бул. „ Никола Вапцаров “ по гледище на кмета Здравко Димитров.  
Преасфалтираха през нощта бул. " Цар Борис ІІІ Обединител " в Пловдив
Публикувахте от в Неделя, 8 март 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР