Тази нощ от 03:30 часа българско време предстои поредното издание

...
Тази нощ от 03:30 часа българско време предстои поредното издание
Коментари Харесай

Зрелището, което целият свят чака

Тази нощ от 03:30 часа българско време следва следващото издание на безконечната футболна борба сред Бразилия и Аржентина. Двата тима ще се изправят един против различен в Бело Оризонте в първия яполуфинал на Копа Америка, а множеството експерти дават преимущество на " селесао ". Домакинството е сериозен коз за състава на Тите, а и е неоспорим факт, че Аржентина се показа доста нерешително в груповата фаза и чака на 1/4-финалите против Венецуела загатна за капацитета си.

Лионел Меси обезверено преследва първия си огромен трофей с националния тим, а триумф на " Минейрао " против огромния любимец за купата ще го приближи единствено на един мач от бленуваната цел. Меси цели три пъти игра край на Копа Америка, само че непроменяемо се оказваше на губещата страна. В отрицателната статистика на звездата на Барселона участва и провалянето то Германия във финала на Мондиал 2014.

Бразилия не свети в отсъствието на контузения Неймар. В групата тимът на Тите не съумя да победи Венецуела, а на 1/4-финалите трябваше да мине през рулетката на дузпите. Провал против Аржентина няма да бъде простен и никой в Страната на кафето не желае да си показва сходен вид.

Домакините ще излязат в предни позиции с Роберто Фирмино, а зад него ще играят Габриел Жезус, Филипе Коутиньо и Евертон. Артур и Каземиро ще са двойката вътрешни полузащитници, а защитата пред Алисон ще е формирана от Даниел Алвеш, Маркиньос, Тиаго Силва и Филипе Луис.

Около титулярните 11 на Аржентина има повече незнайни. Вратарят Франко Армани прави мощен шампионат, само че това не може да се каже за отбраната. Днес тя най-вероятно ще включва Хуан Фойт, Херман Пецейя, Николас Отаменди и Николас Таляфико. Родриго Де Паул, Леандро Паредес и Маркос Акуня ще играят в средата на терена, а Меси ще работи малко зад двамата нападатели Серхио Агуеро и Лаутаро Мартинес.

Съперниците имат опция да поведат във безконечната класация на тимовете с най-вече значими оценки. До момента Бразилия и Аржентина са спечелили по 17 купи, само че толкоз имат и третият исполин на южномериканския футбол - Уругвай.

Вероятни сформира:

БРАЗИЛИЯ (4-2-3-1): Алисон; Д. Алвеш; Маркиньос, Т. Силва, Ф. Луиш; Артур, Каземиро; Г. Жезус, Коутиньо, Евертон; Фирмино
Селекционер: Тите
АРЖЕНТИНА (4-3-1-2): Армани; Фойт, Пецейя; Отаменди, Таляфико; Де Паул, Паредес, Акуня; Меси; Л. Мартинес; С. Агуеро
Селекционер: Л. Скалони

СЪДИЯ: Роди Самбрано (Еквадор)
СТАДИОН: " Минейрао ", Бело Оризонте
НАЧАЛО: 03:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Копа Америка 1/2 кръг, сряда 3 юли  Бразилия 03:30предстои  Аржентина

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР