Тази нощ бяха изпочупени стъклата на автомобила на кандидата на

...
Тази нощ бяха изпочупени стъклата на автомобила на кандидата на
Коментари Харесай

ГЕРБ-Плевен: Криминални посегателства срещу наши кандидати няма да отслабят структурите на ГЕРБ

Тази нощ бяха изпочупени стъклата на автомобила на претендента на ГЕРБ за кмет на плевенското село Бохот Цветан Кънев. Кънев се натъкнал на престъпния акт сутринта, когато излязъл пред къщата си, оповестяват от пресцентъра на партията.

Освен със счупени прозорци, автомобилът е открит и с изкривени джанти. Предполага се, че автомобилът е удрян с железни пръти. Цветан Кънев неотложно е подал сигнал за случая в полицията. Направен е оглед на място, а Кънев е разпитан. Той е декларирал пред проверяващите, че няма догатки за аргументите за престъпното посягане, тъй като няма спорове или неуредени взаимоотношения с никого.

Според претендентът на ГЕРБ за кмет на Бохот единственият претекст за обстановката може да е политическа разпра с него.

Цветан Кънев загуби частичните локални изборите в Бохот преди седмици и по тази причина недоумява каква е повода за похищението върху имуществото му.



Областното управление на ГЕРБ – Плевен осъжда остро този престъпен акт и дефинира като неприемлива сходна разпра с претендент за кмет. Посегателството върху имущество на претендент на ГЕРБ за заплашване или политическа разпра по никакъв метод няма да отслаби партийните структури на ГЕРБ както в регионалния център Плевен, по този начин и в дребните обитаеми места на региона.

От ГЕРБ – Плевен упорстват пред способените органи за бързо следствие и откриване на причинителите на престъпното действие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР