Тази година ще бъде емблематична за цялото творчество на Дисни.

...
Тази година ще бъде емблематична за цялото творчество на Дисни.
Коментари Харесай

Нови и много интересни материали от "Аладин"!

Тази година ще бъде емблематична за цялото творчество на Дисни. Триумфално възобновление на най-бележитите кино класики, поднесени безапелационно посредством последните кинематографични технологии, и безапелационна поръчка за продукции, които ще се помнят дълго. Със сигурност Аладин е една от тях. Анимацията, с която доста от нас асоциират детството си, се завръща не просто с цел да напомни, а с цел да въодушеви и безусловно да ни съкруши с новия автентичен прочит, който включва брилянтна актьорска игра ослепителна картина и трогателен роман.

За да повдигнем още повече завесата и да подсилим нетърпението, ви каним дружно с нас да научите забавни детайлности от снимачната площадка с новото видео зад кадър Чудо. В него звездите във кино лентата Уил Смит, Наоми Скот и Мена Масуд описват за магията, наречена Аладин, снимачния развой в невероятните декори и други любопитни моменти. Друг нов материал е и специфичен клип от кино лентата, който демонстрира знаковата среща сред красивата принцеса и уличния апаш.

Там акцентът пада върху чудесата, които се крият отвън книгите и стените на двореца и които са доста непознати за Жасмин. Появата на Аладин обаче ще промени скучния й и монотонен живот и ще го трансформира в шеметно премеждие. За брилянтната визия на кино лентата режисьорът Гай Ричи черпи ентусиазъм от разнообразни екзотични местоположения, приказките от сборника „ Хиляда и една нощ “ и, несъмнено, концепцията следващата кино класика да се завърне в цялата си хубост. Сценарият е дело на огромен екип от експерти, измежду които Джон Аугуст (Ангелите на чарли, Голяма риба, Чарли и шоколадовата фабрика) и Рон Клемънтс, който стои зад сюжета на истинската анимация. В актьорския състав на кино лентата влизат младият гений Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот (Звездни рейнджъри) като принцеса Жасмин, Марван Кензари (Бен-хур, Убийство в Ориент Експрес, Мумията) като злия Джафар и любимецът на феновете Уил Смит (Мъже в черно, Аз, роботът, Аз съм легенда) като духа от лампата.

Желанията се сбъдват на 24 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР