Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата

...
Тази година се оказа много щастлива за Луиза Григорова. Актрисата
Коментари Харесай

Луиза Григорова няма търпение да стане майка

Тази година се оказа доста щастлива за Луиза Григорова. Актрисата напълно скоро ще даде живот на първото си дете, което чака с голямо неспокойствие. Бебето е момче и ще се появи на бял свят в края на септември. Звездата от сериалите „ Стъклен дом” и „ Откраднат живот” е доста удовлетворена, че ще има наследник, защотото по думите ѝ е израснала в „ женско царство”, написа таблоидът " Уикенд ".

„ В моето семейство има доста девойки и ние на смешка се назоваваме „ женското царство”, по тази причина взех решение да ви оповестя тази прелестна вест, дружно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме самообладание за появяването на дребния мъж!”, призна наскоро актрисата в обществената мрежа. Тя не е от известните персони, които пазят бремененността си в загадка и постоянно споделя с феновете си другите страсти, пред които минава, както и детайлности за положението си.

A post shared by (@luiza_grigorova_makariev) on Aug 29, 2020 at 9:19am PDT

„ Някои хора са ми казвали, че не желаят за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше доста чакан миг и през цялото време питах лекарката си, която, несъмнено, нямаше по какъв начин да ми даде отговор в девета седмица”, показа Григорова. Когато настъпил дълго чаканият миг да разбере пола, тя изпаднала във екстаз, че ще има наследник.

A post shared by (@luiza_grigorova_makariev) on Aug 20, 2020 at 1:19am PDT

Съпругът на Луиза – режисьорът Мартин Макариев, има още един наследник от предходния си брак, само че актрисата е в доста положителни връзки с хлапето и се надява то да се сближи и с дребното си братче. Тя твърди, че към този момент 10-годишният Боби приема добре обстоятелството, че ще става батко и не демонстрира ревнивост. „ Стараем се да му обръщаме внимание, с цел да не се усеща изолиран”, споделя звездата.

A post shared by (@luiza_grigorova_makariev) on Jul 16, 2020 at 10:43am PDT

Григорова и Макариев подписаха брак през лятото на 2017 година край морския бряг. За времето, през което са дружно, връзката им е минала през някои тествания, само че актрисата положила огромни старания да задържи режисьора до себе си.

Съпрузите се срещнали на снимачната площадка на сериала „ Дървото на живота” и незабавно си допаднали. В началото обаче решили да запазят връзката си в загадка, защото той към момента не бил дефинитивно разведен с някогашната си брачна половинка Кремена, поддържал паралелни връзки и с актрисата Елена Петрова.

„ Аз трябваше да печеля неговото доверие. Бях на 23 и не бях известна с изключителна мъдрост. Бях там, с цел да потвърдя, че освен се развличам. Беше доста комплицирано, само че аз бях сигурна, че това е моят мъж и би трябвало да изчакам, с цел да завърши всичките си връзки и да бъде единствено с мен ", признавала е актрисата, шокирайки почитателите с откровеността си.

Клюката гласи, че Макариев имал много бурна обич с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, само че младата и амбициозна Луиза съумяла да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара.

Според осведомени в началото Григорова не желала да има деца, а да се посвети на кариерата си, само че с наближаването на 30-те биологичният ѝ часовник почнал да тиктака. Когато решила, че желае бебе, не съумяла да зачене незабавно и тръгнала по доктори и проучвания. За благополучие, проблемите ѝ не били съществени и след малко лекуване резултатът към този момент е налице.

„ Девети месец! На финалната права сме и под „ сме” имам поради цялото семейство, тъй като раждането е физически единствено на плещите на мама, само че страстта е за всички. Благодарна съм, че в този интервал съм обградена от обич и схващане, от поддръжка и доста усмивки! Е, хормоните обичат да ми напомнят, че са тотално разбъркани и от време на време ме карат да се наскърбявам, да рева, само че тъкмо за това благодаря на фамилията и приятелите си, тъй като са тук до мен и ми оказват помощ да не помня бързо за неприятното въодушевление!”, показа Луиза с феновете си.

Дългокраката брюнетка към този момент се приготвя за появяването на наследника си и купува всевъзможни бебешки такъми – от облекла до количка, люлка и легло. Дори е измислила име за сина си, само че ще го разкрие чак след раждането, с цел да бъде изненада. Досега актрисата не е качила доста килограми и въобще не се тормози за фигурата си. Казва, че ще се върне на работа при първа опция, само че през първите седмици ще бъде компактно до бебето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР