Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия

...
Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия
Коментари Харесай

Звездите от Приятели се събират за 25 г. от премиерата на сериала

Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия сериал „ Приятели “. Историята за шестима души, които се сблъскват с действителността, съумя да разсмее редица генерации в продължение на 10 години. Още с премиерата си през 1994-а Рейчъл (Дженифър Анистън), Рос (Дейвид Шуимър), Фийби (Лиса Кудроу), Джоуи (Мат ЛеБланк), Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Матю Пери) се трансфораха в любимци на почитателите.

Историите за това какви са били връзките сред актьорите зад камера също помогнаха любовта на хората към тях в никакъв случай да не стопира. От това, че сериалът е същинският пробив на всички до това, че е имало единодушие заплатите на всички да са равни.

Шестимата са ходили до продуцентската компания, с цел да договарят за покачвания. За всичките 10 години нито веднъж не се чу за разправии сред актьорите или пък екипа на сериала.

Сниман пред същинска аудитория, „ Приятели “ се трансформира във феномен, който мъчно може да бъде сменен даже и след 25 години. Още повече, че шегите, включени в епизодите, няма да бъдат правилни в наши дни и най-вероятно ще обидят редица организации.

Все отново, времето върви и тази година се навършват 25 години от премиерата. В Съединени американски щати това е нещо като празник, защото към този момент сума ти събития се провеждат по този мотив. В избран брой кина ще бъдат излъчени най-любимите епизоди на почитателите като тези, които съумеят да се снабдят с билети, ще станат очевидци и на забавни неща, случили се зад кулисите.

Източник: dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: