Тази година посетителите на Автосалон София 2017 ще имат възможността

...
Тази година посетителите на Автосалон София 2017 ще имат възможността
Коментари Харесай

Дай едно кръгче

Тази година посетителите на Автосалон София 2017 ще имат опцията да тестват рекорден брой коли - повече от 80 модела. Тест драйв ще има и на мотоциклети - на Harley-Davidson и на Triumph.

 Снимка 317045

Дай едно кръгче

Броят на тестовите модели е рекорден за София; рекорден е и за автосалоните в Европа като цяло. Според уредниците единствено този в Болоня надвишава с малко нашия.

И в случай че би трябвало да сме безусловно точни, подготвени за проба са 83 коли от 41 марки. Споменаваме единствено някои - Lexus, Mercedes-Benz, Jeep, Jaguar, Audi, BMW, Maserati, Toyota, Volvo, Infiniti, както и Lada.

Къде, какво, по кое време

Всъщност в " Интер Експо и Конгресен Център " ще бъдат най-новите и забавни модели на 44 автомобилни и мотоциклетни компании с над 300 експоната, ситуирани на 14 000 кв.м.

Представени ще бъдат над 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели .

Впечатляващ е броят и на колите с различно задвижване - хибридни , plug-in и напълно електрически - общо 28.

Организаторите са планували и спомагателна специфична стратегия, в която ще има крос кънтри рали и оффроуд, рали, автокрос, мил, дрифт и съревнование на писта.

Общата стойност на " експонатите " тази година е 12 милиона лв. , а в случай че ги съберем като мощ, то тя ще надскочи 40 000 конски сили.

Подаръци ще има

Не за всички, само че, както нормално - от сърце. Защото с изключение на да разгледате най-новите коли, ще може да участвате и в разиграването за един от тях.

 Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Изборът се свежда до 12 екземпляра: Citroen C3 Aircross, Volkswagen Golf, SSangYong Tivoli, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Toyota Aygo, Skoda Octavica, Lada Vesta, Ford Kuga, Suzuki Vitara, Honda Civic и Seat Leon. Цените им варират сред 24 и 46 хил.лв.

Организаторите от Асоциацията на автомобилните производители се похвалиха, че за посетителите на Автосалона е обезпечен паркинг при метростанцията под бул. " Цариградско шосе ". Капацитетът е 1 300 места и при покупка на билет онлайн предлага два часа гратис паркиране.

Автосалон София 2017 се организира от 13 до 22 октомври.
Всичко към събитието може да следите тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР