Тази година Pantone обяви за цвят на 2023 г. Viva

...
Тази година Pantone обяви за цвят на 2023 г. Viva
Коментари Харесай

5 тоалета от филма Барби, съчетани с Motorola Razr 40 ultra Viva Magenta

Тази година Pantone разгласи за цвят на 2023 година Viva Magenta, който съгласно тях отразява духа и настроението на съвременността.

А напълно скоро чакаме и премиерата на една цветна и различна история за най-известната кукла в света – „ Барби ” на  номинираните за " Оскар " Грета Гъруиг и Ноа Баумбах с ослепителната Марго Роби като Барби и Райън Гослинг, като Кен, които ще се впуснат в актуалния реален свят.  В последния филмов откъс видяхме емблематични визии, които сигурно ще станат обичани на почитателите на модата. Екипът зад кино лентата даже се пошегува, че може да провокира световен дефицит на розово багрило поради цветните костюми във кино лентата.  

И дано с мигане да отправим взор и към премиерата на още едно украшение, което слага моста сред модата и технологиите - Motorola Razr 40 ultra.



Само си представете най-хубавите визии на Барби, съчетани с Motorola Razr 40 ultra Viva Magenta!

Един от най-емблематичните й тоалети е роклята на розови и бели райета. В композиция с Motorola Razr 40 ultra Viva Magenta, роклята е идеална за разходка с приятелки или за случайна среща с Кен. Освен това новият Мotorola razr 40 ultra има извънредно комфортен джобен дизайн - най-тънкият сгъваем смарт телефон на пазара в затворено положение, и подхожда на всяка рокля и освен. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by SunTheatre (@suntheatre)

 

А нашето предложение за аутфит  се състои от рокля с предпазлив флорален претекст и пера на ръкавите, розов клъч, комфортни и ниски обувки с отворена пета и в ръката си държим за приключена визия – Motorola Razr. 



А  шикозният и изискан бизнес костюм и Motorola Razr 40 ultra Viva Magenta - съвършен избор за офиса или значима бизнес среща, в които е нужна убеденост и жанр. Перфектен във всяка обстановка със своя впечатляващ 6,9 " pOLED наситен екран с извънреден контрастност на дълбоките черни нюанси и по-богати цветове екран, а живият ален цвят на телефона освен прибавя нотка цвят, само че и ще притегли вниманието в точния миг.

 



 

 

Тук нашия избор ни връща с потиснатост и спомен към предишното - блейзър в бяло, комбиниран със наследник прав панталон с висока талия, блуза с голи плещи и хармонични светли, бебешки нюанси на розово, синьо и жълто, комбинирани със затворена бяла обувка с квадратни върхове. 



Елегантният сгъваем дизайн на Motorola razr 40 ultra е освен съвременен, само че и удобен за метода на живот на Барби, пасва чудесно на класическия цялостен бански костюм в черно-бяло райе. Представете си единствено, безкрайната синева на морето, топлия пясък, студеното фрапе и обичаната музика на телефона, на която може да се насладите на многоизмерен Dolby Atmos® звук с Bluetooth® функционалност, усъвършенстван от Snapdragon Sound™. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Motorola Bulgaria (@motorolabg)

 

Всяка Барби има потребност освен от съвършеният аксесоар, само че и от правилен сътрудник, който да й помогне да основат най-впечатляващото селфи. Благодарение на универсалната ултраширокоъгълна камера + Macro Vision се улавят детайли с впечатляваща подробност. И освен това, Motorola razr 40 ultra може да служи и като огледалце, също така е превъзходен и за основаване на наличие, с помощта на сгъваемостта, нямаме нужда от селфи стик и по този метод главната задна камера се трансформира в  “предна ” и може да се вижда реално каква снимаме и  се основава, което е доста комфортно. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Entertainment Community (@popcornhd420)

 

В синхрон с желанието ни за повече цвят и морски завършения, ние се спряхме на стилното комбиниране на оранжево и зелено. Модната тенценция при целите бански костюми с надълбоко деколте или завършена горна част остава и тази година в комбиниране с колан на кръста. Тук прибавяме мрежеста плажна рокля и чанта, която е шлагер за сезона и даже за вечерите край морето. 



Живият ален цвят на Motorola Razr 40 Ultra Viva Magenta се вписва идеално в цветния дрешник на Барби. Дръзкият колорит на телефона е още един акцент и характерен аксесоар във всяка обстановка. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by cinema (@omid.filmer)

 

 

За по-топлите и слънчеви дни се стопираме на тъкани, които ни носат комфорт и в множеството пъти избираме като материя лен -  свободна кройка панталон и риза. И въпреки всичко, с цел да запазим яркостта на визиите на Барби залагаме на неоновите цветове и за лукс класическите и безконечни чехли Birkenstock.



Към своя моден дизайн и живи цветове, Motorola Razr 40 ultra Viva Magenta има практични функционалности, които пасват  на дейния метод на живот на Барби. Със своя устойчив и водоустойчив дизайн, телефонът може да бъде в крайник с приключенията й. Дълготрайният живот на батерията с технологията TurboPower™ 30 W ни обезпечава сила за часове наред единствено след няколко минути зареждане. Какво по-хубаво от това да не пропуснем телефонно позвъняване или известие, до момента в който сме в движение.  
    View this post on Instagram           
A post shared by Margo (@margotrobbi2022)

 

И за среща с другари, несъмнено, за шумните диалози, които ще ни усмихват и ще желаеме да не свършват. За такива мотиви и в крайник с стилните трендове си избираме къси панталони с принт, сатенена и бонбонено розова риза и обувки за повече изискан, и романтика.



Телефонът е съвременен вид на класическия Razr, цялостен с екран от край до край и грациозен дизайн. Това е идеалният аксесоар за всяка чанта и за всяка от нас в ролята на Барби.



 С поддръжката на Motorola.bg

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР