Тази година Онкологичната болница обявява април за месец за борба

...
Тази година Онкологичната болница обявява април за месец за борба
Коментари Харесай

Онкологичната болница обявява април и май за месеци на активната профилактика


Тази година Онкологичната болница афишира април за месец за битка с рака на шийката на матката. Прегледите ще се реализират всеки ден, без понеделник. Определените за профилактика часове са от 10.00 до 12.00 в гинекологичния кабинет в Диагностично-консултативния блок на СБАЛОЗ –Варна.

Май е месецът за профилактика на рак на гърда, рак на храносмилателния тракт и рак на простатата. За рак на гърда и рак на храносмилателния тракт прегледите ще се организират в понеделник, четвъртък и петък от 10.00 до 12.00. Профилактиката на рак на простата ще се организира в същите часове – от 10.00 до 12.00, само че в дните сряда и петък.

При засилен интерес и записвания, от управлението на болничното заведение твърдят, че периодите за дейна профилактика за всички диагнози подлежат на удължение.

Безплатен за всички, които желаят да се прегледат по линия на профилактичната стратегия, е лекарският обзор. При нужда след прегледа могат да се извършат спомагателни проучвания, които се заплащат по ценоразписа на болничното заведение.

Записването на пациенти за спомагателните прегледи се прави на регистратурата на СБАЛОЗ – Варна на бул. " Цар Освободител “ 100 и на телефон 052/975-840.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР