Тази година маската стана нещо задължително. Всичко започна още в

...
Тази година маската стана нещо задължително. Всичко започна още в
Коментари Харесай

Маската като аксесоар и стил: Най-емблематичните маски на популярните българи през 2020 г.

Тази година маската стана нещо наложително. Всичко стартира още в края на февруари, когато от аптечната мрежа започнаха да се изчерпват кутиите с хирургически маски. Когато коронавирусът към този момент в действителност пристигна, те станаха по-скъпи и от екзотичните плодове. По-късно се появиха и маските за многократна приложимост, които трайно се настаниха във всекидневието ни и станаха наложителни за взимане при всяко излизане от вкъщи.  

Виж още: Светлана Гущерова проговори за щерка си: Тя е будна, интелигентна, даже към този момент учи британски!

Така на пазара се появиха всевъзможни маски - едноцветни, многоцветни, с принтове, с елементи, с камъни, с шевици... Маската стана част от стила ни. Е, известните българи не вършат изключение и точно в техните профили видяхме едни от най-интересните маски тази година. Припомняме ви някои от тях:

Люси Дяковска

Певицата качи горното селфи през есента, а както означиха почитателите ѝ, по този метод тя е изцяло неразпознаваема по улиците. " Всичко е тъкмо ", написа певицата под фотографията, за която не е напълно ясно къде е направена.

Луна

Поп-фолк легендата бе засечена на антиправителствените митинги от лятото. Но тя няма по какъв начин да бъде незабелязана. Най-малкото на маската ѝ пишеше " Луна Президент ". Съмняваме се някой да е сюрпризиран от посланието на маската. 

Виж още: Диляна Попова е секси Снежанка, а Блатечки с нова визия

Криско

Разбира се, че става въпрос за декоративна маска, която най-вероятно ще я забележим скоро в някой план на рапъра, само че, както и той написа под фотографията, разпоредбите са спазени - с маска е! По-рано през годината той постави и друга маска - тази на Бебето в " Маскираният артист ", въпреки и единствено за малко в епизода, в който той бе част от панела на шоуто.

Виж още: Ужасната 2020 година: Световните звезди, които ни напуснаха през годината

СкандаУ

Лъчо и Тото пуснаха маски в своя онлайн магазин, които се харчат като топъл самун. Става въпрос за защитни средства в черно с обръщение - " Споко, до магазина съм ", " Кашлям от цигарите " и " Пази от санкция " са единствено част от надписите, с които се оферират въпросните маски. 

Изображение: https://www.instagram.com/lucydiakovska/

https://www.instagram.com/kriskobeats/

https://www.instagram.com/skandau/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР