Тази година Facebook предвижда промени в Messenger, които да опростят

...
Тази година Facebook предвижда промени в Messenger, които да опростят
Коментари Харесай

Facebook ще прави промени в Messenger, които да го опростят

Тази година Фейсбук планува промени в Messenger, които да опростят работата с приложението, оповестява VentureBeat.

" Добавянето на голям брой функционалности Messenger, което се употребява от към 1,3 милиарда души, е трансформирало услугата в прекомерно претрупана. Очаквайте да влагаме доста в това да опростим Messenger тази година “, разяснява шефът на Messenger Дейвид Маркъс.

Обещанието е част от обява на Маркъс, която обрисува какви ще са задачите на Фейсбук Messenger през 2018 година Останалите изброени са значително предстоящи: повече видео известия и потребление на Messenger за свързване на бизнеса с потребителите. Планирани са и няколко нови функционалности за груповите чатове.

" Груповите чатове в Messenger към този момент имат голям брой функционалности, като опцията да реагирате на обособени известия, опцията да споменавате някого, да добавяте и премахвате хора неусетно, принадлежности за персонализация, само че сме възнамерявали още за тази година “, разяснява той.

Преди дни основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг разгласи, че в обществената мрежа предстоят съществени промени, като изявленията на другари ще бъдат с приоритет пред тези на страници, медии и пред рекламите. Според Зукърбърг по този начин потребителите ще имат " по-смислени обществени контакти ".

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР