Тази година е особено плодотворна откъм сватби за британското кралско

...
Тази година е особено плодотворна откъм сватби за британското кралско
Коментари Харесай

Принцеса Евгения разкри най-болезнената тайна от миналото си

Тази година е изключително плодотворна откъм сватби за английското кралско семейство. През първата половина на 2018-а поданиците на кралството чакаха с голямо неспокойствие бракосъчетанието на по-малкия наследник на принцеса Даяна - принц Хари, и Меган Маркъл. Много скоро по-късно събитие пристигна новината, че внучката на Елизабет II също се стяга да мине под венчило, написа jenata.blitz.bg.

Принцеса Евгения е щерка на междинния наследник на кралицата - принц Андрю, и скандалната Сара Фъргюсън. Тя се среща със своя фаворит - бизнесмена Джак Бруксбанк, преди близо 8 години. А на 12 октомври двамата се врекоха във безконечна честност на обилна гала в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор.

Сред звездните посетители на сватбата бяха топмоделът Наоми Кембъл, актрисите Деми Мур и Лив Тайлър, поп звездите Ели Голдинг и Джеймс Блънт и на някогашната футболна звезда Джейми Реднап. На церемонията участваха и Роби Уилямс и брачната половинка му Айда Фийлдс.

Евгения и Джак възнамеряваха сватбата да се състои при започване на тази година, само че тържеството на Хари и Меган ги накара да я отсрочат за по-късно. Още тогава бъдещата младоженка се зарече да наподобява по-добре от брачната половинка на братовчед си. И май съумя да го реализира.

Булката бе избрала рокля на английските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, създатели на марката Peter Pilotto, на която е дълготраен почитател. Тя бе с прибрана коса, а снежнобелият й тоалет с леко разсъблечен тил извади на показ белега от претърпяната в ранна детска възраст интервенция.

Голият тил е умишлен избор. Младата жена не се срами от белега си, тъй като счита, че няма съвършени хора и всяка жена може да бъде красива, макар дребните си недъзи. На 12-годишна възраст Евгения се подлага на интервенция на гръбнака поради вродена сколиоза. Сред поканените на сватбата бе даже хирургът, който е направил интервенцията и е трансформирал живота й.

Подобно на принцовете Уилям и Хари, и Джак Бруксбанк не постави венчална халка. Но до момента в който слагаше пръстена на ръката на обичаната си, той не съумя да сдържи сълзите си.

В този миг Евгения и Джак са най-щастливите хора на света!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР