Тази година Dove ни предизвиква да излезем от рамката, да

...
Тази година Dove ни предизвиква да излезем от рамката, да
Коментари Харесай

Уини Харлоу: „Трябва да искаш да бъдеш себе си“

Тази година Dove ни провокира да излезем от рамката, да излезем от обществените мрежи и да загърбим всички тези стандарти за хубостта, които медийното пространство ни постанова посредством цифрово обработените женски облици. Според изследване 70% от дамите не намират аналогия сред себе си и тях, по тази причина се включваме в обществената акция, която има за цел да покаже лица, които уголемяват разбирането ни за същинската хубост. Като част от нея ще ви представим разнообразни истории на девойките по света, които съумяват да трансфорат различността си в най-силното си оръжие.

„ Не имам вяра в ролевите модели. Не мисля, че който и да е би трябвало да бъде поставян на фундамент “, споделя Уини Харлоу и добавя: „ Трябва да искаш да бъдеш себе си “. Когато през 2014 г. се появи в риалити шоуто на Тайра Банкс – America’s Next To Model, тя незабавно прикова вниманието всички с другата си кожа, която дължи на провалите, нанесени от витилиго, хронично кожно заболяване, което се показва с появяването на бели петна по тялото в резултат на депигментация. Малко преди този момент, насърчена от собствен другар фотограф, тя основава собствен персонален профил в Инстаграм и тъкмо там я вижда Тайра Банкс, като веднага я кани в шоуото си. Уини не победи в риалити формата, само че пък той й даде трамплин към международната фешън сцена.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) на Мар 9, 2020 в 5:17 PDT

В една промишленост, която не стопира да постанова стандарти за хубост, тя съумява да трансформира своята уникалност в най-силното си оръжие, с цел да се открои в нея, разбивайки стандартите. „ Опитвам се да не се съпоставям с никого. Вдъхновяващо е да следя девойките в тази промишленост, само че аз имам собствен личен път, който би трябвало да извървя “, споделя още Уини, надявайки се да въодушеви повече девойки да следват своя личен път, а не нечий различен.

„ Моята формулировка за хубост не би трябвало да бъде като вашата. Мисля, че хубостта е в очите на гледащия. Всички би трябвало да спрат да се концентрират върху това, което всички други считат за красиво “, безапелационна е Харлоу, която е диагностицирана с витилиго на 4-годишна възраст и е минала и през отричането, и през приемането на различността си, тъй като хората могат да бъдат жестоки, изключително децата. Подложена на насмешки в учебно заведение, тя избира да учи у дома, в сравнение с да среща неодобрителните погледи на съучениците си и обществото. И ще й би трябвало много време, с цел да осъзнае уникалността си и по какъв начин тъкмо в нея се крие нейната мощ и хубост. Като дребна Уини не е мечтаела да стане модел, в никакъв случай не е предполагала, че в миналото ще бъде на корицата на Vogue или ще дефилира за Victoria’s Secret, само че освен го прави, само че тя продължава да бъде измежду топмоделите с към този момент близо 4 милиона почитатели в Инстаграм.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) на Яну 6, 2020 в 9:03 PST

„ Винаги се старая да върша, което считам, че е вярно за мен. Така че в случай че не желая да приказвам за нещо, не приказвам. Ако не желая да се фотографирам, не го върша. Искам да върша това, което е добре за сърцето и душата ми. “ Днес най-вече се ядосва на тези, които споделят, че страда от витилиго, тъй като самата тя потвърждава с всеки минал ден, че това е всичко друго, само че не и страдалчество. „ Не позволявай никой да те отклони от теб самата. Остани вярна на себе си “, е съветът, който би дала на по-младата Уини и който би дала на всяко момиче, без значение дали желае да бъде част от стилната промишленост, или не.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) на Яну 23, 2020 в 6:47 PST

С поддръжката на Dove

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР