Тази година домакин на парада за 6 май са сухопътните

...
Тази година домакин на парада за 6 май са сухопътните
Коментари Харесай

Какви са емоциите, с които ген. Михаил Попов поема най-тежката роля на 6-и май? Да отдадеш живота си на армията дава много, но и взима много!

Тази година хазаин на парада за 6 май са сухопътните войски. Отправяме взор в този момент към индивида отпред на тези войски, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Да дирижираш над 1800 военни. Това умеене владеят малко на брой. Още по-малко заслужават сходна чест. Командирът на сухопътните войски ген. Михаил Попов приема задачата си умерено, отговорно и с усмивка.  Генерал Попов е човек на делата. Но в този момент и на думите.

Любимото му място е измежду войската, а не пред камерите и в светлината на прожекторите. Всички погледи са ориентирани към диригента на войската.

Биографията му е ослепителен образец по какъв начин от офицер можеш да се издигнеш във военната подчиненост и да стигнеш висшето командване. Какви са страстите, с които ген. Михаил Попов поема най-тежката роля на 6-и май?

“Да отдадеш живота си на армията дава доста, само че и взима доста. На първите образователни дни не можех да съм с децата си”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР