Тази година Дара няма да се види булка. Сексапилната изпълнителка

...
Тази година Дара няма да се види булка. Сексапилната изпълнителка
Коментари Харесай

Дара вдига сватба догодина

Тази година Дара няма да се види младоженка. Сексапилната изпълнителка сподели " да " на обичания си Еврин през предишния месец, само че Менделсон няма да звучи за влюбените през 2024 година

Дара и Ервин, който е лекар, възнамеряват да се вземат през идната година, защото желаят да изпитат всеки един подробност към най-важния ден в живота си. И по тази причина вземат решение да се оженят през лятото на 2025 година

Ервин Иванов е към 35-годишен и развива сериозна научна активност. Защитава дисертация върху създаването на новаторски лекарстводоставящи системи с чисти канабиоиди и екстракти от канабис. Говори по тематиката на разнообразни симпозиуми и събития по света. Има изявления за 3D модели на обработване на тумори, противоракови резултати на разнообразни канабиноиди.

Притежава няколко патента за индустриални способи и новаторска дефиниция в региона на канабиноидите. Ервин е и бизнесмен, който се занимава с преправянето на промишлен коноп.

Младият доктор е от турски генезис и преди няколко години бе благоприятен за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата обаче се разделиха поради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по строгите догми на цялостно раздалечили двойката, настояват от обкръжението им. Теодора не можела да носи прекомерно разголени облекла. Тези правила обаче очевидно не важат за актуалната му изгора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР