Тази година 59% търговци на дребно предлагат така наречените политики

...
Тази година 59% търговци на дребно предлагат така наречените политики
Коментари Харесай

Все повече търговци на дребно в САЩ приемат политики „без връщане“ или „запази“ стоката

Тази година 59% търговци на дребно оферират по този начин наречените политики за „ без връщане “ или „ резервира “ за нежелани артикули, чиито разноски за връщане надвишават тяхната стойност. Това демонстрират данни на компанията за услуги за връщане goTRG, която интервюира 500 ръководители в 21 огромни търговци на дребно, в това число Walmart и Amazon.com, предава.

Миналата година 500 изпълнителни ръководители на дребно споделиха, че 26% от фирмите имат такива политики, сподели основният изпълнителен шеф на goTRG Сендер Шамис, чиято компания регистрира, че Walmart е измежду неговите клиенти. Компанията обаче не разкрива броя на фирмите, включени в миналогодишното изследване, прецизира организацията. 

Тъй като търговците на дребно възприемат технология за премахване на непотребните разноски, от ден на ден възприемат политики без връщане за избрани онлайн покупки, сподели Шамис, който отхвърли да назове фирмите, които ги употребяват. Тази информация " не е нещо, което търговците на дребно желаят да огласят " заради опасения, че политиките им могат да бъдат злоупотребени от купувачите, сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР