Тази двойка яде, пи и се весели и дори остави

...
Тази двойка яде, пи и се весели и дори остави
Коментари Харесай

Неканени сватбари ядоха, пиха и се веселиха цяла нощ на сватбата на двойка, на която оставиха своя снимка и долар за щастие

Тази двойка яде, пи и се радостни и даже остави картичка на женитба на непознати младоженци в Ню Джърси в Съединени американски щати. Но не си мислете, че те са били просто елементарни посетители на сватбеното тържество. Всъщност, те са същински неканени сватбари, споделя в. " Дейли Мейл ". Неидентифицираната двойка се появила на сватбата на Керън Фокс и Майкъл Туфо в клуб Спарта Рок Айлънд Лейк, която се състоя на 5 август.

Булката забелязала, че двама непознати се вихрят на дансинга с нейните родственици, само че предположила, че те са били поканени от брачна половинка ѝ. Всеки път, когато Фокс се опитвала да ги заприказва, тя била увличана от нещо по сватбеното празненство.

Двойката даже била снимана от сватбения фотограф, за който специфични театралничили или пък били щракнати на дансинга във вихъра на танца. Едва когато Фокс намерила странна картичка на идната заран, тя схванала с какво тъкмо си е имала работа.

Неканените сватбари я били оставили на младоженците за спомен. В нея пишело: „ Скъпо семейство Фокс. Поздравления. Извиняваме се, че дойдохме непоканени на вашата женитба. Пожелаваме ви всичко най-хубаво “.

Неканените посетители също оставили един $ за шанс и своя полароидна фотография. Сега младоженците желаят да се срещнат със своите мистериозни посетители, само че не с цел да ги линчуват, а с цел да ги почерпят по едно пиво. „ Искам да благодаря на всички, които споделиха с нас този специфичен ден... по-специално на тези двамата “, написа Фокс в профила си във Facebook, публикувайки фотография на неканените посетители.

„ Добре изиграно мои другари.... доста добре. Трябва да се срещна с тези хора и да ги почерпя по едно. Професионална работа. Вие ни подарихте най-хубавия брачен подарък “, прибавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР