Тази държава не знаем кой я управляваше – татко Петко

...
Тази държава не знаем кой я управляваше – татко Петко
Коментари Харесай

Делян Добрев: Дори не е сигурно, че Кирил Петков е бил премиер, защото баща му ходил в Турция да договаря газ

Тази страна не знаем кой я управляваше – баща Петко ли, Асен ли, Лена ли, съобщи Делян Добрев

" Колкото по-бързо забравим за „ Продължаваме промяната “ и метода, по който управляваха страната, толкоз по-добре. Дори не е несъмнено, че Кирил Петков е бил министър председател, тъй като татко му ходил в Турция да договаря газ ". Това съобщи в ефира на Делян Добрев от ГЕРБ.

„ Тази страна не знаем кой я управляваше – баща Петко ли, Асен ли, Лена ли. Със сигурност наподобява, че не я е управлявал Кирил Петков. Затова плащахме горивата с един лев надценка “, добави той.

" Оскъпяването е въз основата, че си пишат едни имейли и на листче какъв брой ще е цената (б.р. на газа). Вместо на 100 лева сме купували на 130 лв. газ ". Така Делян Добрев разяснява тематиката, за повдигнатите от прокуратурата обвинявания на някогашния енергиен министър от кабинета " Петков " - Александър Николов, на заместника му Данаил Николов, както и на някогашния началник на " Булгаргаз " Людмил Йоцов.

Тримата са разследвани за причиняване на вреди за 88 милиона лв. на държавния газов снабдител след прекъсването на газовите доставки от Русия към България.

Обвиненията идват след инспекция на ДАНС по сигнал на ГЕРБ от лятото на предходната година.

„ Да не приказваме, че с процедурите, които в този момент направиха служебния кабинет получихме борсови цени минус 20 - 25%. Ето, това трябваше да платим и тогава цената щеше да е 100 лв. “, добави Добрев.

Той сподели карта, на която се виждат находищата на газ в Черно море.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР