Тази билка прави чудеса – цветята растат като луди, а

...
Тази билка прави чудеса – цветята растат като луди, а
Коментари Харесай

Тази билка прави чудеса – цветята растат като луди, а тялото се пречиства


Тази билка прави чудеса – цветята порастват като луди, а тялото се пречиства. Лесен трик: за какво би трябвало да слагате дафинов лист в саксиите с цветя. Отглеждането на цветя в саксии може да бъде приятно хоби, само че от време на време се нуждаете от някои трикове, с цел да гарантирате здрав и хубав растеж на растенията.

Опитните домакини прибягват до разнообразни трикове при развъждането на растения вкъщи. Един от тях е обвързван с използването на дафинов лист. Но в тази ситуация не става въпрос за приготвянето на някаква специфична запарка, а за директно слагане на подправката в саксията.

 e

Може би не знаете, че използването на дафинов лист в цветарството има значима цел. Тази фалшификация е идеалното средство за отблъскване на насекомите, които обичат да превземат саксиите и постоянно това вреди на цветята ви, даже ги убива.Ето по какъв начин тъкмо опитните домакини употребяват дафиновия лист за тази цел: Всеки лист би трябвало да се счупи на 2 идентични елементи и всяка част да се слагат върху субстрата в саксиите. Специфичната миризма на подправката ще отблъсне летящите вредители и след 1-2 седмици ще забележите, че те са изчезнали изцяло.

Важно е да се означи, че приложението на дафинов лист няма да пречи на поливането и подхранването на цветята ви. Така че, в случай че желаете да се предпазите от неприятни инсекти и да поддържате вашите цветя здрави и красиви, пробвайте този елементарен и ефикасен способ.
 e
Необходими са ви 5 листа дафинов лист и 300 мл вода.

Начин на подготвяне: Сложете тенджера с водата на котлона и изчакайте да заври. След това прибавете подправката към горещата вода и оставете на котлона за пет минути. Отдръпнете отварата от котлона и я прецедете – най-добре е да съхранявате сместа в термос.

Затворете съда и оставете дафиновата примес да престои три часа.

Можете да приемате отварата на дребни глътки през целия ден – значимо е да не я изпивате едновременно. За детоксикация се предлага отварата да се пие три следващи дни, след които би трябвало да извършите почивка за една седмица.

Възможно е докато пиете отварата урината ви да се промени и да придобие неясно розов цвят. Не се тормозете от това, изцяло обикновено е – значи, че дафиновият лист прави своята работа и отстранява солта и токсините от тялото. Освен това е допустимо сместа да провокира предпочитание за по-често уриниране.

Пълният резултат от тази запарка ще бъде налице след две седмици. Едва тогава ще усетите, че още веднъж сте витални и цялостни с сила, а останалите неподходящи признаци, които съпътстват натрупването на отрови, ще са изцяло изчезнали.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР