Тази атака е заради нарушени интереси в сектор енергетика, за

...
Тази атака е заради нарушени интереси в сектор енергетика, за
Коментари Харесай

Делян Добрев заподозря и Йончева във фиксация

" Тази офанзива е поради нарушени ползи в бранш енергетика , за който давам отговор ", съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев на конференция в централата на партията, във връзка обвиняванията на Елена Йончева към него. " Хвърлят се погрешни изказвания да ме дискредитират ", добави той и съобщи, че ще продължава да пази ползите на страната до момента в който може.

По мотив заема, взет от неговия татко за цех за пелети, Добрев посочи, че е взет от финансова институция, лицензирана в Българска народна банка. Той сподели лиценза на институцията, договорът за заем, запис на заповед. Линията за пелети е заложена за този заем. По негово гледище, не са употребени европейски средства.

 Българска социалистическа партия размаха директория с данни против Делян Добрев
Българска социалистическа партия размаха директория с данни против Делян Добрев

Зад госпожа Йончева стои цялата партия, увери Атанас Зафиров

Добрев изясни, че компания " Еко традекс ", с която Българска социалистическа партия настояват, че е обвързван, е санирала два блока в Хасково с кмет ГЕРБ и три в Свиленград с кмет от Българска социалистическа партия. Първият й сериозен контракт е с община Смолян за 10 млн. лева, с тогавашния кмет Дора Янкова от Българска социалистическа партия. Вторият контракт за 6 млн. лева е отново за Смолян. В Хасково тези компании са изгубили повече поръчки , в сравнение с са спечелили, в това число и поръчка за 20 млн. лева за снегопочистване, изясни Добрев.

 От ГЕРБ откриха тежка фиксация на Нинова върху Борисов
От ГЕРБ откриха тежка фиксация на Нинова върху Борисов

Тома Биков изиска обосновани юридически оферти от Българска социалистическа партия

Според него Йончева има фиксация върху него. Добрев попита Йончева дали е чиновник, помощник и има ли взаимоотношението с български и непознати служби. И дали е обвързвана офанзивата против него, с ползите на тези служби.

Какви са от връзките й с Цветан Василев и била ли е в с. Коларово, община Харманли, изиска да знае той. Добрев сподели фотоси на Елена Йончева с мъж, за който има информация, че има възбрана да напуща страната, както и да влиза в Испания.

По време на предизборната акция, употребила ли е служебната кола на регионална администрация, с цел да транспорти фотографът й от Хасково до границата, с цел да й направи фотоси по границата, попита още Добрев. Депутатът даде обещание, че ще подаде сигнал за потреблението на служебната кола за предизборни цели. Делян Добрев изрази страдание, че когато напишеш в мрежата Елена Йончев, излиза негова фотография.

 Добрев вижда интервенция на непознати служби против позициите му в енергетиката
Добрев вижда интервенция на непознати служби против позициите му в енергетиката

Елена Йончева си правила ПР, а Добрев изпадал в обстановка да се изяснява

Антон Тодоров допусна, че наградата за " Госпожа Лъжа " за 2018 година ще бъде извоюван от Йончева. От своя страна той попита, дали компанията на Йончева е прибрала шестцифрена сума от реклами в Българска национална телевизия, когато Станишев е бил министър председател на България. " Ако ти живееш с министър-председателя и получаваш 127 000 лева от една петролна компания, това спор на ползи ли е ", пита Тодоров.

Тодоров сложи и въпроса, била ли е 2004 година в Кувейт и посрещана ли е от асистент военни аташета. Спестявала ли е разноски. Била ли е придружавана от лице с възможна фамилия Даков, кадрови чиновник на военна информация. Какви функционалности е изпълнявала.

Антон Тодоров изиска Йончева да отговори дали в случай че е правилно, че е конфиденциален помощник на работа, и в случай че е такава, редно ли е да е народен представител. Накрая Тодоров запита и за какво президента Радев уволни Елена Йончева след пътуването си в Брюксел и обвързвано ли е с нейно наличие там поради достъп до секретна информация.

По мотив вота на съмнение, Данаил Кирилов съобщи, че той преследва политическа цел и цели да се ескалира напрежението в обществото. " Подчертавам, че резултатите от работата на държавното управление и Народното събрание са напълно позитивни " , добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР