Тазгодишната церемония по раздаването на телевизионните награди „Еми“ се проведе

...
Тазгодишната церемония по раздаването на телевизионните награди „Еми“ се проведе
Коментари Харесай

Дженифър Анистън предотврати пожар на наградите „Еми“, а победителите са…

Тазгодишната гала по раздаването на телевизионните награди „ Еми “ се организира при по-необичайни условия. Заради пандемията от ковид спечелилите получаваха статуетките си от вкъщи от екипи, облечени в защитно облекло.

„ Здравейте и добре пристигнали панд-Емитата! “, сподели в монолога си водещият Джими Кимъл , който беше самичък в залата. Номинираните се включваха с видеовръзка, а един от дребното посетители в лосанджелиския Стейпълс център бе Дженифър Анистън. Тя се появи, с цел да разгласи първия победител за вечерта, само че не и преди всички да станат очевидци на пиротехничен миг.

Jennifer Aniston putting out a fire that won’t knock down on live TV is the best thing I’ve seen this year.
— Dan Linden (@DanLinden)
В духа на COVID-19, откакто пликът с името беше допрян, Кимъл го поля с щедро количество лизол и хвърли в кошче за отпадък, което беше запалено. Тогава Дженифър Анистън употребява пожарогасител, с цел да загаси пламъка, само че бяха нужни няколко опита, с цел да бъде сподавен изцяло .

Актрисата се оправи чудесно със задачата си, и то облечена в дълга черна рокля и ослепително колие . Зрители се пошегуваха в Twitter, че тройното гасене на пожара е въплъщение на самата 2020 година.

A post shared by @ on Sep 20, 2020 at 11:36pm PDT

За играта си в Анистън беше номинирана за „ Еми “ в категорията за най-хубава актриса в основна трагична роля , само че статуетката отиде при Зендая за осъществяването ѝ в сериала „ Еуфория “ . Така 24-годишната звезда стана най-младият победител в историята на телевизионните награди .
 image2_16x9.png Романтичен 15-ти септември: учителка получи предложение за брак в първия образователен ден На фокус
Фантастичният екшън „ Пазителите” , който имаше най-вече номинации – 26, получи премия за най-хубав минисериал, за най-хубави артисти и най-хубав сюжет , написа. Комедийният канадски сериал “Schitt's Creek” беше огромният победител на вечерта , печелейки всички 9 награди, за които бе номиниран. В категорията трагичен сериал премията отиде за „ Наследниците “ , който беше отличен и за постановка и сюжет.

Сре останалите спечелили в актьорски категории Марк Ръфало беше отличен за ролята си на братя близнаци в „ Дотолкова съм сигурен “ ; за осъществяването си като американския политик Шърли Чизъм в „ Мисис Америка “ Удо Адуба завоюва статуетка за поддържаща актриса в минисериал , а Джулия Гарнър получи премия за второстепенна роля в трагичния сериал „ Озарк “ .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР