Тайванският филиал на AMD публикува официална информация относно акцията, в

...
Тайванският филиал на AMD публикува официална информация относно акцията, в
Коментари Харесай

AMD потвърди раздаването на Starfield за купувачите на процесорите Ryzen 7000 и графичните карти Radeon, започвайки с RX 6600

Тайванският филиал на AMD разгласява публична информация по отношение на акцията, в която купувачите на “червените “ процесори и видеокарти ще могат да получат гратис цифрово копие на дълго чаканата игра Starfield от Bethesda. За тази акция и по-рано, само че липсваше формалното удостоверение от страна на AMD и изискванията на промоцията.

Акцията стартира на 11 юли и ще продължи до 30 септември — купувачите на новите съставни елементи на AMD ще могат да получат купони за играта до края на октомври. Офертата е годна за тези, които закупят процесор от серията AMD Ryzen 7000 и графична карта Radeon — промоцията включва видеокарти от фамилиите RDNA2 и RDNA3, като се стартира от серията Radeon RX 6600 (и надлежно като се изключи RX 6400/6500).

Комплектите се оферират във версиите Standard Edition и Premium Edition — във втория случай достъпът до играта ще се открие 5 дни преди формалното стартиране. Комплектите Premium Edition са предопределени за купувачите на процесорите AMD Ryzen 9 7000, както и Radeon RX 7900 или по-мощните видеокарти Radeon RX 6700. Standard Edition ще отиде при купувачите на процесорите AMD Ryzen 7 и Ryzen 5 от сериите 7000, както и видеокартите Radeon RX 6600 и RX 7500. За да получат подарък, тайванските купувачи са поканени да попълнят формуляр на уеб страницата, като посочат модела и серийния номер на акционното устройство, както и да прикачат сканирана касовата записка и фотография на опаковката.

Научно-фантастичната игра Starfield принадлежи към жанра action/RPG с отворен свят. Нейният анонс се състоя през 2018 година на ревюто E3. Официалната дата на стартиране — 6 септември 2023 година Играта ще бъде налична за Xbox и PC. AMD е извънреден сътрудник на плана — от първия ден Starfield ще поддържа технологията за интелигентно мащабиране FSR2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР