Тайсън Фюри твърди, че е изпратил договор на Антъни Джошуа

...
Тайсън Фюри твърди, че е изпратил договор на Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Фюри: Изпратих договор на Джошуа за мач през септември на Уембли

Тайсън Фюри твърди, че е изпратил контракт на Антъни Джошуа за борба този септември. Това е ход, който може да скапе проектите на Саудитска Арабия в тежка категория, които считат да създадат четиристранен шампионат сред Фюри, Усик, Уайлдър и Джошуа през декември.
Прочетете още
Феновете на бокса ще изпитат мъчително чувство за дежа-вю при посланието на един английски войник  в тежка категория към различен след провалените им договаряния предходната година. Фюри, актуалният първенец на WBC, в последно време беше на задача да откри конкурент и макар диалозите за зрелищна борба в Австралия, той се върна към концепцията за Ей Джей.

„ Преди няколко дни изпратих проектодоговор на Антъни Джошуа за борба през септември на стадион Уембли “, разгласи Фюри. „ Това е борба, която всеки желае да види, в това число и аз. Хайде, Ей Джей, дано дадем на света това, което желае да види. Този път няма да върша милион видеа и да не преставам да оказвам напън. Топката към този момент е във вашето поле.

Обещанието за липса на крайни периоди или безчет видеоклипове е добре пристигнало, само че това не трансформира обстоятелството, че и двамата мъже имат препоръчан проект за мега пари от Близкия изток, за който да помислят.

Всички диалози в тежката категория в последно време бяха съсредоточени към организирането на Джошуа против Дионтей Уайлдър и неоспорим дуел сред Фюри и Александър Усик.  Към момента Джошуа към момента не е дал отговор.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР