Тайриз Райс не картотекиран нито в Лига АСВ, нито в

...
Тайриз Райс не картотекиран нито в Лига АСВ, нито в
Коментари Харесай

Съотборник се чуди защо Везенков не играе

Тайриз Райс не картотекиран нито в Лига АСВ, нито в Евролигата, само че има контракт с Барселона и го извършва, като тренира с втория тим на каталунците. 30-годишният гард остана отвън сметките на новия треньор Сито Алонсо, а в този момент се зачуди за какво същото се случва и с Александър Везенков. Двамата изкараха предишния сезон като съществени играчи в ротацията на тогавашния ментор Йоргос Барцокас.

“Защо моят човек Саша не играе? Това е тъжно. Той не се опасява от огромните моменти. Доказал го е, а също така работи здраво”, написа Райс в профила си в Twitter, а след този пост събра редица мнения от почитателите на Барса, които го приканиха да се върне в състава и също сложиха под подозрение решенията на управлението.

Why my man Sasha not playing? That’s sad. He’s not afraid of big moments. He proved that and he puts in the work.
— Tyrese Rice (@ReseRice4) November 15, 2017 br />Снощи за следващ път Везенков остана отвън групата на Барселона, въпреки да беше дружно със съотборниците си в Германия. Каталунците позволиха загуба от Брозе Баскетс в Евролигата, откакто водеха в резултата с повече от 20 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР